Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

G-BCAA 250 kaps - Scitec Nutrition

Proizvođač: Scitec Nutrition
Ocjena:
100 %

G-BCAA je kombinacija aminokiseline Glutamina i razgranatih aminokiselina BCAA, koja potiče regeneraciju i štiti mišićna vlakna od antikataboličkog efekta. Osim toga stvara anaboličko stanje, smanjuje raspad mišića i podupire produkciju hormona rasta. G-BCAA formula sadrži glutamin, leucin, izoleucin i valin u omjeru 1:1:1:1.

U skladištu
Posebna cijena   199,00 kn Standardna cijena   0,00 kn Poštarina od 29.00 kn
(dostava BESPLATNA ako naručite iznad 299.00 kn)

G-BCAA: kombinacija aminokiseline Glutamina i BCAA za poticanje regeneracije, zaštitu mišićne mase i produkciju hormona rasta.

G-BCAA je kombinacija aminokiseline Glutamina i razgranatih aminokiselina BCAA, koje su esencijalne - naš organizam ih ne može proizvesti sam. Kao rezultat stresa (naprimjer nakon treninga, ili zbog nedostatka hranjivih tvari) ove se aminokiseline u mišićima potroše kao prve. Leucin je jedna od najbitnijih aminokiselina, jer izravno potiče sintezu strukture mišićnog proteina - visoka razina leucina u tijelu je signal za anaboličko stanje. Leucin podupire regeneraciju i štiti mišićna tkiva od antikataboličkog efekta.

 

G-BCAA 250 kaps - Scitec Nutrition

 

Glutamin je najčešća aminokiselina koja se nalazi u mišićnom tkivu, na nju se postavljaju najveći zahtjevi za rast mišića. Kontinuirano uzimanje glutamina s jedne strane stvara antikataboličko stanje i s druge strane potiče produkciju hormona rasta već nakon konzumacije jedne doze. U određenom razdoblju - nakon treninga - tijelo opskrbljujemo s odgovarajućom količinom glutamina s učinkom za rast mišićnih stanica, tako da naši mišići ne moraju koristiti svoj vlastiti glutamin. Glutamin može u određenim uvjetima postati uvjetno esencijalni - tijekom stresnih razdoblja, naprimjer tijekom bolesti i napornog treninga, trebaju mišiće i imunološki sustav toliko glutamina da tijelo same ne može zadovoljiti ovu potrebu i glutamin se mora nadopuniti. Kontinuirana suplementacija glutaminom smanjuje raspad mišića i pozitivno utječe na razinu hormona rasta. G-BCAA formula sadrži glutamin, leucin, izoleucin i valin u omjeru 1:1:1:1.

 

G-BCAA i njegove prednosti

  • razgranate aminokiseline BCAA
  • obogaćen je glutaminom
  • kombinacija aminokiselina u omjeru 1:1:1:1
  • podupire rast i regeneraciju mišića
  • održava anaboličko stanje
  • potiče produkciju hormona rasta

 

Sastav

L-glutamin, L-leucin, L-izoleucin, L-valin, goveđa želatina, bojila: titanijev dioksid, crni željezni
oksid, indigotin; tvari za prevlačenje: sellak.

 

Doziranje

Uzimajte 3 kapsule dnevno prije/nakon treninga, prije spavanja ili među obrocima.

 

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti1 doza (3 kaps)% ODD*
L-Glutamin900 mg**
L-Leucin900 mg**
L-Izoleucin900 mg**
L-Valin900 mg**
**preporučena dnevna doza
**dnevna doza nije određena
Recenzije korisnika

G-BCAA 250 kaps - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Vaša ocjena:G-BCAA 250 kaps - Scitec Nutrition
Vaša ocjena
Pitanja kupaca

G-BCAA 250 kaps - Scitec Nutrition

Napišite pitanje
Napiši odgovor