Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Dodatci prehrani

 1. Koji su dodaci prehrani pogodni za žene?

  Koji su dodaci prehrani pogodni za žene?

  Drage dame, ne morate se bojati dodataka prehrani. I uz njihovu pomoć možete smršavjeti, učvrstiti mišiće, poboljšati stanje kože, kose i noktiju, a pomoći će vam i postići sve vaše fitness ciljeve. Koji dodaci prehrani definitivno ne bi trebali nedostajati ni jednoj fitness ovisnici?

 2. Sve što trebate znati o kreatinu i njegovim oblicima

  Sve što trebate znati o kreatinu i njegovim oblicima

  Jeste li upoznati s različitim oblicima kreatina? Znate li u čemu je kreatin monohidrat bolji od mikroniziranog kreatina? Ako ne, ovaj je članak savršen za vas. Naučit ćete sve važno o kreatinu i njegovim vrstama. I na kraju ćemo vas savjetovati koja je vrsta kreatina najbolja za vas.

 3. Je li karnitin siguran?

  Je li karnitin siguran?

  Karnitin je popularni dodatak prehrani koji pomaže kod spaljivanja masti i poboljšava fizičku aktivnost. Ne samo da je siguran, već je i vrlo potreban sportašima. U našem članku pročitajte o znanstvenim dokazima koji potvrđuju učinke karnitina.

 4. Veganski i vegetarijanski proteini i njihove razlike, učinci i prednosti 

  Veganski i vegetarijanski proteini i njihove razlike, učinci i prednosti 

  Dragi vegetarijanci i vegani, znate li koliki broj proteina vam stoji na raspolaganju? Zanima li vas kako se pojedini biljni proteini razlikuju? Pročitajte sve o razlikama, učincima i prednostima vegetarijanskih i veganskih proteina. 

 5. Sukraloza - umjetni zaslađivač i njen utjecaj na zdravlje

  Sukraloza - umjetni zaslađivač i njen utjecaj na zdravlje

  Jeste li ikad kupili proteinski prah, BCAA piće ili neki drugi dodatak prehrani i otkrili da sadrži sukralozu? Pitate se što je to i zašto se pojavljuje u ovim proizvodima? Sljedeći članak objašnjava zašto se koristi ovaj umjetni zaslađivač i kako utječe na naše zdravlje.

 6. Zeleni ječam - superhrana i prirodni izvor zdravlja za sportaše

  Zeleni ječam - superhrana i prirodni izvor zdravlja za sportaše

  Jeste li čuli za zeleni ječam? Mislite li da je zeleni ječam namijenjen samo za poboljšanje probave ili smanjenje tjelesne težine? Iznenadit ćete se koliko beneficija ima ovo prirodno čudo i koliko može biti korisno za vaše tijelo.

Page