Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Dodatci prehrani

 1. Umjetna sladila - mitovi i činjenice o njihovoj sigurnosti i učincima na zdravlje

  Umjetna sladila - mitovi i činjenice o njihovoj sigurnosti i učincima na zdravlje

  Jesu li saharin, aspartam, sukraloza i kalijev acesulfam bolji od šećera? Koji su njihovi učinci na zdravlje i jesu li sigurni za ljude? Pročitajte o svim činjenicama i mitovima o umjetnim sladilima u našem članku.

 2. Betain - koju ulogu ima u stimulansima prije vježbanja?

  Betain - koju ulogu ima u stimulansima prije vježbanja?

  Jeste li se uvijek pitali koju ulogu ima betain u stimulansima prije vježbanja? Osim što podržava snagu i suzbija umor mišića, to skriva i mnoge druge prednosti za sportaše. U ovom ćemo članku objasniti ono što je istraživanje dokazalo o betainu.

 3. Vitamin D i sve što Vam je potrebno znati o njemu

  Vitamin D i sve što Vam je potrebno znati o njemu

  Znate li koje beneficije može donositi vitamin D? Kako ga dobivamo i koja je njegova funkcija? Vitamin D je veoma bitan sastojak svakodnevnog života, a njegov nedostatak može uzrokovati važna oboljenja poput rahitisa, osteoporoze, raka ili skleroze.

 4. Kolagen u proteinskim dodacima: kako to?

  Kolagen u proteinskim dodacima: kako to?

  Kolagen se uglavnom povezuje s bolnim zglobovima kod sportaša. Međutim, znate li zašto je to tako i kakvu ulogu u našem tijelu igra kolagen? Pročitajte članak u kojem ćete doznati sve o kolagenu, ali i o tome kako ispravno odabrati protein sadrži kolagen.

 5. Maslaci od orašastih plodova i njihove razlike, nutritivne vrijednosti i prednosti

  Maslaci od orašastih plodova i njihove razlike, nutritivne vrijednosti i prednosti

  Tko ih ne bi volio? Ukusni su, mogu se konzumirati izravno, ali će poslužiti i za pripremanje fitness recepata. Radi se o maslacima od orašastih plodova. No, znate li kakve su razlike između njih?

 6. Esencijalne aminokiseline EAA i njihovi učinci, izvori i doziranje

  Esencijalne aminokiseline EAA i njihovi učinci, izvori i doziranje

  Znate li što je zajedničko BCAA i EAA? Pročitajte članak o tome zašto su esencijalne aminokiseline gradivna jedinica za tijelo i važan dio jelovnika sportaša. Saznat ćete koje su aminokiseline esencijalne, kako ih dozirati i koristiti za postizanje svojih fitness ciljeva.

Page