Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Dodatci prehrani

 1. 5 učinkovitih dodataka prehrani koji vam ne bi smjeli nedostajati

  5 učinkovitih dodataka prehrani koji vam ne bi smjeli nedostajati

  Koje dodatke prehrani izabrati ako imate ograničeni budžet? Pripremili smo za vas 5 učinkovitih dodataka prehrani koji će podržati rast mišićne mase, a da pritom ne opteretite svoj novčanik.

 2. Konopljin protein - zdrav izvor bjelančevina, bogat masnim kiselinama i vlaknima

  Konopljin protein - zdrav izvor bjelančevina, bogat masnim kiselinama i vlaknima

  Protein konoplje je punovrijedan izvor bjelančevina koji se ističe visokim sadržajem vlakana, omega nezasićenih kiselina i minerala. Radi se o odličnoj biljnoj alternativi proteina iz sjemenki industrijske konoplje, prigodnoj za vegane, vegetarijance i ljude koji se trude smanjiti unos mesa. Upoznajte prednosti korištenja ovog unikatnog proteina. 

 3. Vodič o kreatinu za maksimalni rast mišića

  Vodič o kreatinu za maksimalni rast mišića

  Već ste čuli za kreatin, ali ne znate kakve ima učinke? Zanima vas povećava li kreatin vodu u tijelu i je li siguran za zdravlje? Bojite se da će vam poslije njega ispadati kosa? Pročitajte naš vodič o kreatinu u kojem ćemo vam odgovoriti na najčešća pitanja o sigurnosti i korištenju kreatina. 


 4. 5 najpodcjenjenijih suplemenata

  5 najpodcjenjenijih suplemenata

  Znate li koji su suplementi najviše podcijenjeni i koji su najčešće zanemareni? Otkrijte koji minerali i aminokiseline nedostaju u našoj prehrani. Koje beneficije donose suplementi i prirodni izvori, te gdje ih možemo pronaći.

 5. ZMA i ZMB: više nego samo minerali koji će poboljšati vaše rezultate

  ZMA i ZMB: više nego samo minerali koji će poboljšati vaše rezultate

   ZMA i ZMB je kombinacija cinka, magnezija i vitamina B6 koji poboljšava regeneraciju mišića, pokreće njihov rast i povećava snagu. Pročitajte o njegovim ostalim izvrsnim učincima!

 6. Denaturirani protein - kako kuhanje i pečenje utječu na bjelančevine?

  Denaturirani protein - kako kuhanje i pečenje utječu na bjelančevine?

  Pripremate proteinske deserte i bojite se da ne bi namirnice time izgubile nutritivni sastav? U članku pročitajte što je to denaturacija i na koji način utječe na bjelančevine i njihovu funkciju.

Page