Majica Ambition Is Priceless Grey Black - GymBeam

0%
0% (0)
Proizvođač: GymBeam Clothing

Majica Ambition ne smije faliti u garderobi ni jednog odrješitog sportaša, kojeg savršeno opisuje i natpis na majici "Ambition is Priceless". Ova majica  sive boje je napravljena od 100% prerađenog pamuka, koji je visokokvalitetni materijal bez opasnosti alergijskih reakcija, koje bivaju posljedicom znojenja, i zbog toga nije pogodna samo za svakodnevno nošenje, ali i za teretanu.


DUGOTRAJNO NEDOSTUPNO
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 HRK

Majica Ambition Is Priceles - idealna majica za vježbanje za ambiciozne i odrješite sportaše

Majica Ambition Is Priceless ne smije faliti u garderobi ni jednog sportaša, koji želi svoje snove, ciljeve i vizije promijeniti u stvarnost. Ambicije vlasnika izvrsno ističe i natpis"Ambition Is Priceless", u prijevodu "Ambicije su neprocjenjive". Ova majica sive boje je napravljena od 100% prerađenog pamuka, što je jako kvalitetni materijal, i zbog toga je prigodna ne samo za svakodnevno nošenje, ali i za teretanu. Ne prouzrokuje alergijske reakcije na znojenje. Ovaj trend komad iza vrata i na ramenima ima pojačanu traku, dvostruko šivane rukave, donji rub i u sredini je bez pregiba - jednostavno, top majica.

     

Majica Ambition Is Priceless Grey Black - GymBeam

   

Kome je majica Ambition namijenjena?

Majica je namijenjena svim muškarcima i sportašima, koji su slabi za vrhunsku odjeću izrađenu od visokokvalitetnih materijala poput 100% prerađenog pamuka, ali također gledaju na okus i stil.

  

Koju veličinu odabrati?

VeličinaSMLXLXXL
Širina grudi 45 cm 50 cm 55 cm 60 cm 65 cm
Dužina 72 cm 74 cm 75 cm 76 cm 80 cm

  

Kako održavati majicu?

Majicu perite izvrnutu na temperaturi 30º C, i u slučaju da je želite glačati, podesite blagu temperaturu i ne glačajte je izvrnutu niti preko otiska. U sušilici za rublje je sušite samo ako je želite smanjiti, inače to ne preporučujemo, jer se može skupiti.

Upozorenje:

Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Recenzije korisnika Majica Ambition Is Priceless Grey Black - GymBeam
Write Your Own Review
Vaša ocjena:Majica Ambition Is Priceless Grey Black - GymBeam
Vaša ocjena
Pitanja kupaca
Napišite pitanje
Napiši odgovor