Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Majica Ambition Is Priceless Grey White - GymBeam

Proizvođač: GymBeam Clothing

Majica Ambition ne smije faliti u garderobi ni jednog odrješitog sportaša, kojeg savršeno opisuje i natpis na majici "Ambition is Priceless". Ova majica plave bijele boje je napravljena od 100% prerađenog pamuka, koji je visokokvalitetni materijal bez opasnosti alergijskih reakcija, koje bivaju posljedicom znojenja, i zbog toga nije pogodna samo za svakodnevno nošenje, ali i za teretanu.


DUGOTRAJNO NEDOSTUPNO
Očekivana cijena 39,00 kn

Majica Ambition Is Priceles - idealna majica za vježbanje za ambiciozne i odrješite sportaše

Majica Ambition Is Priceless ne smije faliti u garderobi ni jednog sportaša, koji želi svoje snove, ciljeve i vizije promijeniti u stvarnost. Ambicije vlasnika izvrsno ističe i natpis"Ambition Is Priceless", u prijevodu "Ambicije su neprocjenjive". Ova majica plave bijele boje je napravljena od 100% prerađenog pamuka, što je jako kvalitetni materijal, i zbog toga je prigodna ne samo za svakodnevno nošenje, ali i za teretanu. Ne prouzrokuje alergijske reakcije na znojenje. Ovaj trend komad iza vrata i na ramenima ima pojačanu traku, dvostruko šivane rukave, donji rub i u sredini je bez pregiba - jednostavno, top majica.


  Majica Ambition Is Priceless

 

Kome je majica Ambition namijenjena?

Majica je namijenjena svim muškarcima i sportašima, koji su slabi za vrhunsku odjeću izrađenu od visokokvalitetnih materijala poput 100% prerađenog pamuka, ali također gledaju na okus i stil.


Koju veličinu odabrati?

VeličinaSMLXLXXL
Širina grudi45 cm50 cm55 cm60 cm65 cm
Dužina72 cm74 cm75 cm76 cm80 cm

 

Kako održavati majicu?

Majicu perite izvrnutu na temperaturi 30º C, i u slučaju da je želite glačati, podesite blagu temperaturu i ne glačajte je izvrnutu niti preko otiska. U sušilici za rublje je sušite samo ako je želite smanjiti, inače to ne preporučujemo, jer se može skupiti.

Recenzije korisnika

Majica Ambition Is Priceless Grey White - GymBeam

Write Your Own Review
Vaša ocjena:Majica Ambition Is Priceless Grey White - GymBeam
Vaša ocjena
Sezonalnost
Sezonsko
EAN
9000001130325
Glavna kategorija

Upozorenje:

Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Pitanja kupaca

Majica Ambition Is Priceless Grey White - GymBeam

Napišite pitanje
Napiši odgovor