Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Majica Hardcore Charcoal Black - GymBeam

Proizvođač: GymBeam Clothing

Majica Hardcore Charcoal Black sive boje s trend natpisom "Hardcore is a Mindset" jednostavno morate imati. Majica je napravljena od 100% prerađenog pamuka, koji je visokokvalitetni materijal bez opasnosti alergijskih reakcija, koje bivaju posljedicom znojenja i zbog toga nije pogodna samo za svakodnevno nošenje, ali i za teretanu. Iskusite s njom hardcore trening!


DUGOTRAJNO NEDOSTUPNO
Očekivana cijena 39,00 kn

Majica Hardcore s dizajn natpisom "Hardcore is a Mindset" nije za slabiće

Majicu Hardcore Charcoal Black sive boje s dizajn natpisom "Hardcore is a Mindset" jednostavno morate imati. Majica je napravljena od 100% prerađenog pamuka, koji je visokokvalitetni materijal bez opasnosti alergijskih reakcija, koje bivaju posljedicom znojenja, i zbog toga nije pogodna samo za svakodnevno nošenje, ali i za teretanu. Iskusite s njom hardcore trening!

 

Majica Hardcore Charcoal Black GymBeam

 

Koju veličinu odabrati?

VeličinaSMLXLXXL
Širina grudi 44 cm47 cm52 cm58 cm63 cm
Dužina 69 cm73 cm76 cm79 cm83 cm

 

Kako održavati majicu?

Majicu perite izvrnutu na temperaturi 30º C, i u slučaju da je želite glačati, podesite blagu temperaturu i ne glačajte je izvrnutu niti preko otiska. U sušilici za rublje je sušite samo ako je želite smanjiti, inače to ne preporučujemo, jer se može skupiti.


Recenzije korisnika

Majica Hardcore Charcoal Black - GymBeam

Write Your Own Review
Vaša ocjena:Majica Hardcore Charcoal Black - GymBeam
Vaša ocjena
Sezonalnost
Sezonsko
EAN
9000001149129
Glavna kategorija

Upozorenje:

Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Pitanja kupaca

Majica Hardcore Charcoal Black - GymBeam

Napišite pitanje
Napiši odgovor