Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Majica Vertical Black - GymBeam

Proizvođač: GymBeam Clothing

Majica Vertical Black je crna majica kratkih rukava namijenjena za vježbanje i za svakodnevno nošenje. Izrađena je od visokokvalitetnog materijala, koji je 100% prerađeni pamuk, i ima jednostavni dizajn. Ima vertikalni natpis "GymBeam", koji joj dodaje stil.

DUGOTRAJNO NEDOSTUPNO
Očekivana cijena 84,00 kn

Vertical Black: jednostavna majica s vertikalnim natpisom prikladna za vježbanje

Majica Vertical Black u koju se jednostavno zaljubite. Ne samo zbog materijala - 100% prerađenog pamuka, od kojeg je napravljena, ali i zbog jednostavnog dizajna. Na ovoj majici kratkih rukava ima vertikalni bijeli natpis "GymBeam", koji joj dodaje stil. Zahvaljujući materijalu i svojstvima je prikladna za vježbanje ali i za svakodnevno nošenje. 

Kome je majica Vertical namijenjena?

Majica je namijenjena svim muškarcima i sportašima, koji su slabi za vrhunsku odjeću izrađenu od visokokvalitetnih materijala poput 100% prerađenog pamuka, ali također gledaju na okus i stil. 

  

Koju veličinu odabrati?

VeličinaSMLXLXXL
Širina grudi 45 cm 48 cm 53 cm 59 cm 64 cm
Dužina 71 cm 73 cm 74 cm 79 cm 80 cm

 

Kako održavati majicu?


Majicu perite izvrnutu na temperaturi 30º C, i u slučaju da je želite glačati, podesite blagu temperaturu i ne glačajte je izvrnutu niti preko otiska. U sušilici za rublje je sušite samo ako je želite smanjiti, inače to ne preporučujemo, jer se može skupiti. 


Recenzije korisnika

Majica Vertical Black - GymBeam

Write Your Own Review
Vaša ocjena:Majica Vertical Black - GymBeam
Vaša ocjena
Sezonalnost
Sezonsko
EAN
66
Glavna kategorija

Upozorenje:

Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Pitanja kupaca

Majica Vertical Black - GymBeam

Napišite pitanje
Napiši odgovor