Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Snackovi

Snackovi

Snackovi iz kategorije zdrave hrane većinom sadrže visoku količinu proteina i tvari korisnih za zdravlje. Vaše okusne pupoljke zasigurno će obradovati proteinske pločice onih najpoznatijih fitness proizvođača, i to s mnogim izvrsnim okusima. Pločice i proteinski kolačići ne samo da su praktični, već su i ukusni i puni važnih bjelančevina. Za nadopunu energije možete pak posegnuti za energetskim pločicama energetske i zobene pločice koje su brzi izvor energije nakon treninga ili tijekom zahtjevnih dana.

Čitati više

Bez grižnje savjesti možete si priuštiti i hrskave proteinske čipseve i krekere. Isprobajte brojne varijacije okusa koje će zaista zadovoljiti sve. Uz to, brzo će vas zasititi, a zahvaljujući proteinima učinkovito će podržati rast mišićne mase. Svi snackovi koje ćete pronaći u ovoj kategoriji imaju uravnotežen sastav te će vam poslužiti kao izvrsna užina, gablec ili poslastica u bilo koje doba dana.

sakrij opis
Shopping Options
Kategorija
  Proizvođač
   Pakiranje (g)
   Pakiranje (ml)
    Tablete
     Boja
      Aroma
      Kapsule
       Materijal
        Tekstura
         Mješavina
          Veličina
           Metoda obrade proteina
            Izvor proteina
             Cijena
             Cijena od - do
             Filtriraj prema
                      1. Sušeno goveđe meso Beef Jerky - Jack Links
                       Ocjena:
                       95% (24)
                       Posebna cijena   44,00 kn

                      1 Proizvod