Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Snackovi - Grenade

Snackovi - Grenade

Snackovi od proizvođača Grenade iz kategorije zdrave hrane većinom sadrže visoku količinu proteina i tvari korisnih za zdravlje. Vaše okusne pupoljke zasigurno će obradovati proteinske pločice onih najpoznatijih fitness proizvođača, i to s mnogim izvrsnim okusima. Pločice i proteinski kolačići ne samo da su praktični, već su i ukusni i puni važnih bjelančevina. Za nadopunu energije možete pak posegnuti za energetskim pločicama energetske i zobene pločice koje su brzi izvor energije nakon treninga ili tijekom zahtjevnih dana.

Čitati više

Bez grižnje savjesti možete si priuštiti i hrskave proteinske čipseve i krekere. Isprobajte brojne varijacije okusa koje će zaista zadovoljiti sve. Uz to, brzo će vas zasititi, a zahvaljujući proteinima učinkovito će podržati rast mišićne mase. Svi snackovi koje ćete pronaći u ovoj kategoriji imaju uravnotežen sastav te će vam poslužiti kao izvrsna užina, gablec ili poslastica u bilo koje doba dana.

sakrij opis
Shopping Options
Kategorija
  Proizvođač
  Pakiranje (g)
   Pakiranje (ml)
    Tablete
     Boja
      Aroma
      Kapsule
       Materijal
        Tekstura
         Mješavina
          Veličina
           Metoda obrade proteina
            Izvor proteina
             Cijena
             Cijena od - do
             Filtriraj prema
                      1. Proteinska čokoladica Carb Killa 60 g – Grenade
                       Ocjena:
                       100% (1)
                       Posebna cijena   14,00 kn

                      1 Proizvod