Stimulans prije treninga Ulift - Liftag Sport

Ocjena:
72 % of 100
72% (15)
Proizvođač: Liftag Sport

Stimulans za prije treninga Ulift u sebi krije jedinstvenu mješavinu koja aktivno podržava fizičke performanse i performanse snage. Također nudi intenzivnu dozu energije, usredotočenosti i koncentracije. Poboljšava regeneraciju mišića te opskrbljuje mišićna vlakna potrebnim hranjivim tvarima prije treninga. Osim toga, podržava sintezu proteina i time i rast mišića

DUGOTRAJNO NEDOSTUPNO
Očekivana cijena 155,00kn

Stimulans za prije treninga - unikatni dodatak za prije treninga koji će podržati fizičke performanse, opskrbiti energijom, poboljšati usredotočenost, podržati rast i regeneraciju mišićne mase.

Stimulans za prije treninga Ulift je jedinstveni dodatak za prije treninga koji u sebi krije jedinstvenu mješavinu. L-arginin i L-citrulin surađuju kod smanjivanja tvorbe mliječne kiseline i amonijaka tijekom treninga te time povećavaju proizvodnju dušika. Monohidrat kreatina povećava snagu i zahvaljujući podršci sintezi proteina blagotvorno djeluje i na rast i opseg mišićne mase. Ulift k tome sadrži dimetilglicin koji povećava unos kisika čime poboljšava njegovo korištenje tijekom treninga. Posljedica je dakle povećanje energije, koncentracije i usredotočenosti zajedno s rastom i regeneracijom mišićne mase.

      

Stimulans prije treninga Ulift - Liftag Sport
 

  

Stimulans za prije treninga Ulift i njegove prednosti

 • Podržava fizičke performanse i performanse snage
 • Doprinosi rastu i opsegu mišićne mase
 • Podržava regeneraciju
 • Opskrbljuje energijom
 • Podržava koncentraciju i usredotočenost
 • Smanjuje tvorbu mliječne kiseline
 • Povećava unos kisika

            

      Kome je namijenjen?

      Taj stimulans za prije treninga je namijenjen sportašima starijima od 18 godina koji trebaju prije treninga razbuđivanje i opskrbu svojeg tijela poštenom dozom energije. 

       

      Sastav

      Okus green apple: kreatin monohidrat, L-Citrulin DL-malat (1:1), L-arginin alfa ketoglutarat (AAKG), Beta Alanin, L-Citrulin, L-glutamin, taurin, vitamin C, N,N-Dimetilglicin klorid, kofein, vitamin E, vitamin B12, maltodekstrin, limunska kiselina, aroma, kalcijev silikat, trikalcij fosfat, kalijev acesulfam, sukraloza, bojilo (kurkumin E100, sjajno plava E133).

      Okus  fruit punch: kreatin monohidrat, L-Citrulin DL-malat (1:1), L-arginin alfa ketoglutarat (AAKG), Beta Alanin, L-Citrulin, L-glutamin, taurin, vitamin C, N,N-Dimetilglicin klorid, kofein, vitamin E, vitamin B12, maltodekstrin, limunska kiselina, aroma, kalcijev silikat, trikalcij fosfat, kalijev acesulfam, sukraloza, bojilo  (Allura crvena AC E129).

      Okus  watermelon: kreatin monohidrat, L-Citrulin DL-malat (1:1), L-arginin alfa ketoglutarat (AAKG), Beta Alanin, L-Citrulin, L-glutamin, taurin, vitamin C, N,N-Dimetilglicin klorid, kofein, vitamin E, vitamin B12, maltodekstrin, limunska kiselina, aroma, kalcijev silikat, trikalcij fosfat, kalijev acesulfam, sukraloza, bojilo (karmin E120).

      Príchuť blue raspberry: kreatín monohydrát, L-Citrulín DL-malát (1:1), L-arginín alfa ketoglutarát (AAKG), Beta Alanín, L-Citrulín, L-glutamín, taurín, vitamín C, N N - Dimethlglycín chlorid, kofeín, vitamín E, vitamín B12, maltodextrín, kyselina citrónová, príchuť, kremičitan vápenatý, trikalciumfosfát, acesulfám draslík, sukralóza, farbivo (žiarivá modrá E133).

        

      Doziranje

      Smiješajte 1 mjericu (13 g) s 250 ml vode. Uzmite 20 minuta prije treninga.

       

      Tablica nutritivnih vrijednosti

      Nutritivne vrijednosti 1 doza (13 g)
      Kreatin Monohidrat 2000 mg
      L-citrulin DL-malat 2000 mg
      L-arginin alfa ketoglutarat (AAKG) 1750 mg
      Beta Alanin 1250 mg
      L-citrulin 750 mg
      L-glutamin 500 mg
      Taurin 500 mg
      Vitamin C 180 mg
      N,N-Dimetilglicin klorid 125 mg
      Kofein 125 mg
      Vitamin E 30 mg
      Vitamin B12 70 mg

       

      Upozorenje

      Dodatak je namijenjen osobama starijima od 18 godina. Nije prikladan za trudnice i dojilje. U slučaju da imate neku od sljedećih bolesti: visoki ili niski krvnog tlaka, srčanu aritmiji, bilo kakve probleme sa srcem, disfunkcije ili problemi s jetrom, dijabetes, psihičke poremećaje, probleme s prostatom ili s disanjem, konzultirajte se o uzimanju toga dodatka s vašim liječnikom.

      Ni u kojem slučaju ne kombinirajte s alkoholom ili drogama! Smanjite unos kofeina iz drugih izvora (npr. kava, čaj, itd.). Ne služi kao zamjena za raznoliku i raznovrsnu prehranu. Čuvajte na suhom mjestu i izvan dosega male djece. Prije uporabe pročitajte upute za uporabu i slijedite preporučenu dozu. Ovaj dodatak ne sadrži nikakve dopinške tvari. Prije nego što započnete s bilo kakvim treningom, posavjetujte se sa svojim trenerom.

      Upozorenje zbog mogućih grudica u proizvodu! Proizvod sadrži tvari koje su klasificirane kao "higroskopske". To znači da apsorbiraju vlagu iz okoline, a to može rezultirati time da se prah aglomerira u tvrde blokove. To je sasvim normalno i predvidljivo ponašanje tih sastojaka i ne znači da je proizvod oštećen, ovo otvrdnjavanje ne utječe na učinkovitost proizvoda. Grudice jednostavne razmrvite i normalno koristite. Kako biste usporili higroskopni učinak, spremite proizvod na hladnom i suhom mjestu, dalje od vlage (ne u hladnjaku).

      Pojedinosti o proizvodu
      Distributer GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
      Bez plastičnog pakiranja Ne
      Visina 12.00 cm
      Širina 11.00 cm
      Dužina 11.00 cm
      Bruto težina 0.48 kg
      Grupa okusa voće
      EAN 811032020078
      Bez vještačkih zaslađivača Ne
      Vrsta proizvoda: dodatak prehrani
      BIO Ne
      Bez glutena Da
      Bez laktoze Da
      Vegetarijanski Da
      Veganski Ne
      Mješavina mješavina
      Forma u prahu
      Glavna kategorija Pre-workout

      Upozorenje:

      Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

      Recenzije korisnika Stimulans prije treninga Ulift - Liftag Sport
      Write Your Own Review

      Aroma

      Vaša ocjena:Stimulans prije treninga Ulift - Liftag Sport
      Vaša ocjena

      Opća recenzija proizvoda

      72%
      72%
      Prosječna ocjena od 15 recenzije
      100 %
      80 %
      60 %
      40 %
      20 %

      Ukupna ocjena verificiranih korisnika

      80 %

      Najkorisnije pozitivne recenzije

      60 %
      Uzeo Blue Raspberry i Green Apple kad su bili na akciji. Okusom očajni i jedan i drugi, ali je Blue Raspberry ipak podnošljiviji. Jako umjetni okusi, preporučam pomiješati s nekim niskokalorijskim sokom ili čajem da prekrije okus. Ozbiljniji vježbači koji nisu osjetljivi na stimulanse i koji žele puni učinak sastojaka navedenih na ambalaži trebat će uzet duplu mjericu, jer u suprotnom dobivaju poddozorani proizvod.

      Da li Vam je ovo pomoglo?

      Aroma Ocjena Cijena Posebna cijena U skladištu
      Pitanja kupaca
      Napišite pitanje
      Napiši odgovor