Stimulans prije treninga Ulift - Liftag Sport

Ocjena:
72 % of 100
72 % (15)
Proizvođač: Liftag Sport

Stimulans za prije treninga Ulift u sebi krije jedinstvenu mješavinu koja aktivno podržava fizičke performanse i performanse snage. Također nudi intenzivnu dozu energije, usredotočenosti i koncentracije. Poboljšava regeneraciju mišića te opskrbljuje mišićna vlakna potrebnim hranjivim tvarima prije treninga. Osim toga, podržava sintezu proteina i time i rast mišića

DUGOTRAJNO NEDOSTUPNO

Stimulans za prije treninga - unikatni dodatak za prije treninga koji će podržati fizičke performanse, opskrbiti energijom, poboljšati usredotočenost, podržati rast i regeneraciju mišićne mase.

Stimulans za prije treninga Ulift je jedinstveni dodatak za prije treninga koji u sebi krije jedinstvenu mješavinu. L-arginin i L-citrulin surađuju kod smanjivanja tvorbe mliječne kiseline i amonijaka tijekom treninga te time povećavaju proizvodnju dušika. Monohidrat kreatina povećava snagu i zahvaljujući podršci sintezi proteina blagotvorno djeluje i na rast i opseg mišićne mase. Ulift k tome sadrži dimetilglicin koji povećava unos kisika čime poboljšava njegovo korištenje tijekom treninga. Posljedica je dakle povećanje energije, koncentracije i usredotočenosti zajedno s rastom i regeneracijom mišićne mase.

      

Stimulans prije treninga Ulift - Liftag Sport
 

  

Stimulans za prije treninga Ulift i njegove prednosti

 • Podržava fizičke performanse i performanse snage
 • Doprinosi rastu i opsegu mišićne mase
 • Podržava regeneraciju
 • Opskrbljuje energijom
 • Podržava koncentraciju i usredotočenost
 • Smanjuje tvorbu mliječne kiseline
 • Povećava unos kisika

            

      Kome je namijenjen?

      Taj stimulans za prije treninga je namijenjen sportašima starijima od 18 godina koji trebaju prije treninga razbuđivanje i opskrbu svojeg tijela poštenom dozom energije. 

       

      Sastav

      Okus green apple: kreatin monohidrat, L-Citrulin DL-malat (1:1), L-arginin alfa ketoglutarat (AAKG), Beta Alanin, L-Citrulin, L-glutamin, taurin, vitamin C, N,N-Dimetilglicin klorid, kofein, vitamin E, vitamin B12, maltodekstrin, limunska kiselina, aroma, kalcijev silikat, trikalcij fosfat, kalijev acesulfam, sukraloza, bojilo (kurkumin E100, sjajno plava E133).

      Okus  fruit punch: kreatin monohidrat, L-Citrulin DL-malat (1:1), L-arginin alfa ketoglutarat (AAKG), Beta Alanin, L-Citrulin, L-glutamin, taurin, vitamin C, N,N-Dimetilglicin klorid, kofein, vitamin E, vitamin B12, maltodekstrin, limunska kiselina, aroma, kalcijev silikat, trikalcij fosfat, kalijev acesulfam, sukraloza, bojilo  (Allura crvena AC E129).

      Okus  watermelon: kreatin monohidrat, L-Citrulin DL-malat (1:1), L-arginin alfa ketoglutarat (AAKG), Beta Alanin, L-Citrulin, L-glutamin, taurin, vitamin C, N,N-Dimetilglicin klorid, kofein, vitamin E, vitamin B12, maltodekstrin, limunska kiselina, aroma, kalcijev silikat, trikalcij fosfat, kalijev acesulfam, sukraloza, bojilo (karmin E120).

      Príchuť blue raspberry: kreatín monohydrát, L-Citrulín DL-malát (1:1), L-arginín alfa ketoglutarát (AAKG), Beta Alanín, L-Citrulín, L-glutamín, taurín, vitamín C, N N - Dimethlglycín chlorid, kofeín, vitamín E, vitamín B12, maltodextrín, kyselina citrónová, príchuť, kremičitan vápenatý, trikalciumfosfát, acesulfám draslík, sukralóza, farbivo (žiarivá modrá E133).

        

      Doziranje

      Smiješajte 1 mjericu (13 g) s 250 ml vode. Uzmite 20 minuta prije treninga.

       

      Tablica nutritivnih vrijednosti

      Nutritivne vrijednosti 1 doza (13 g)
      Kreatin Monohidrat 2000 mg
      L-citrulin DL-malat 2000 mg
      L-arginin alfa ketoglutarat (AAKG) 1750 mg
      Beta Alanin 1250 mg
      L-citrulin 750 mg
      L-glutamin 500 mg
      Taurin 500 mg
      Vitamin C 180 mg
      N,N-Dimetilglicin klorid 125 mg
      Kofein 125 mg
      Vitamin E 30 mg
      Vitamin B12 70 mg

       

      Upozorenje

      Dodatak je namijenjen osobama starijima od 18 godina. Nije prikladan za trudnice i dojilje. U slučaju da imate neku od sljedećih bolesti: visoki ili niski krvnog tlaka, srčanu aritmiji, bilo kakve probleme sa srcem, disfunkcije ili problemi s jetrom, dijabetes, psihičke poremećaje, probleme s prostatom ili s disanjem, konzultirajte se o uzimanju toga dodatka s vašim liječnikom.

      Ni u kojem slučaju ne kombinirajte s alkoholom ili drogama! Smanjite unos kofeina iz drugih izvora (npr. kava, čaj, itd.). Ne služi kao zamjena za raznoliku i raznovrsnu prehranu. Čuvajte na suhom mjestu i izvan dosega male djece. Prije uporabe pročitajte upute za uporabu i slijedite preporučenu dozu. Ovaj dodatak ne sadrži nikakve dopinške tvari. Prije nego što započnete s bilo kakvim treningom, posavjetujte se sa svojim trenerom.

      Upozorenje zbog mogućih grudica u proizvodu! Proizvod sadrži tvari koje su klasificirane kao "higroskopske". To znači da apsorbiraju vlagu iz okoline, a to može rezultirati time da se prah aglomerira u tvrde blokove. To je sasvim normalno i predvidljivo ponašanje tih sastojaka i ne znači da je proizvod oštećen, ovo otvrdnjavanje ne utječe na učinkovitost proizvoda. Grudice jednostavne razmrvite i normalno koristite. Kako biste usporili higroskopni učinak, spremite proizvod na hladnom i suhom mjestu, dalje od vlage (ne u hladnjaku).

      Pojedinosti o proizvodu
      EAN 811032020078
      Veganski Ne
      Glavna kategorija Pre-workout
      Bez plastičnog pakiranja Ne
      Bez vještačkih zaslađivača Ne
      BIO Ne
      Bez glutena Da
      Bez laktoze Da
      Vegetarijanski Da
      Mješavina mješavina
      HS tarifni broj 21069098: --- Ostatné
      Forma u prahu
      Vrsta proizvoda: dodatak prehrani
      Visina 12.00 cm
      Širina 11.00 cm
      Dužina 11.00 cm
      Bruto težina 0.48 kg
      Distributer GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
      Ostale kategorije Pojačivači hormona i stimulansi

      Upozorenje:

      Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

      Recenzije korisnika Stimulans prije treninga Ulift - Liftag Sport
      Write Your Own Review

      Aroma

      Vaša ocjena:Stimulans prije treninga Ulift - Liftag Sport
      Vaša ocjena

      Opća recenzija proizvoda

      72 %
      72 %
      Prosječna ocjena od 15 recenzije
      100 %
      80 %
      60 %
      40 %
      20 %

      Ukupna ocjena verificiranih kupovina

      80 %

      Najkorisnije pozitivne recenzije

      60 %
      Uzeo Blue Raspberry i Green Apple kad su bili na akciji. Okusom očajni i jedan i drugi, ali je Blue Raspberry ipak podnošljiviji. Jako umjetni okusi, preporučam pomiješati s nekim niskokalorijskim sokom ili čajem da prekrije okus. Ozbiljniji vježbači koji nisu osjetljivi na stimulanse i koji žele puni učinak sastojaka navedenih na ambalaži trebat će uzet duplu mjericu, jer u suprotnom dobivaju poddozorani proizvod.

      Da li Vam je ovo pomoglo?

      Aroma Ocjena Cijena Posebna cijena U skladištu
      Pitanja kupaca
      Napišite pitanje
      Napiši odgovor