Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Kuke za dizanje utega Powerhook - Chiba

Proizvođač: CHIBA

Kuke za dizanje utega Powerhook su izdržljive gurtne s kukom od nehrđajućeg čelika, s robusnim tekstilnim premazom za još bolje prijanjanje uz šipku. Gurtne za dizanje utega pomažu poboljšati i ojačati stisak, podržavaju pravilnu tehniku vježbanja i pojačavaju performanse snage.

Trenutno nije raspoloživo
Očekivana cijena 119,00 kn

Kuke za dizanje utega Powerhook - vrlo izdržljive gurtne s kukom od nehrđajućeg čelika za jačanje hvata, povećanje snage i poboljšanje tehnike vježbanja 

Kuke za dizanje utega Powerhook su izdržljive gurtne s kukom od nehrđajućeg čelika s robusnim tekstilnim premazom. Zahvaljujući čičak traci, gurtne za dizanje možete brzo pričvrstiti, a istovremeno ih prilagoditi svojim zahtjevima. Glavni zadatak gurtni za dizanje je ojačati i poboljšati prianjanje, podržati performanse snage i poboljšati tehniku vježbi. Uz powerlifting, možete ih koristiti i za dizanje utega ili CrossFit vježbe. Njihova maksimalna nosivost je do 100 kg. Paket sadrži 2 gurtne za dizanje.

Recenzije korisnika

Kuke za dizanje utega Powerhook - Chiba

Write Your Own Review
Vaša ocjena:Kuke za dizanje utega Powerhook - Chiba
Vaša ocjena
Distributer
364
Vrsta proizvoda:
dodaci
EAN
4250024510511
Glavna kategorija

Upozorenje:

Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Pitanja kupaca

Kuke za dizanje utega Powerhook - Chiba

Napišite pitanje
Napiši odgovor