Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Ženska majica Stop Wishing Sky Blue White - GymBeam

Proizvođač: GymBeam Clothing

Majica Stop Wishing je prelijepa majica plave boje s bijele motivacijskim natpisom "Stop Wishing Start Doing". Napravljena je od kvalitetnog materijala - 100% prerađenog pamuka zahvaljujući čemu je prigodna za vježbanje, ali svidjet će vam se toliko, da je budete nosili svakodnevno.  

DUGOTRAJNO NEDOSTUPNO
Očekivana cijena 87,00 kn

Ženska majica Stop Wishing s motivacijskim natpisom natjera vas na naporni rad

Ženska majica Wishing je prelijepa majica plave boje s bijele motivacijskim natpisom "Stop Wishing Start Doing". Ženska majica Stop Wishing je napravljena od kvalitetnog materijala - 100% prerađenog pamuka, ima kratki rukav, dvostruko šivene rukave i donji rub. Ova trend majica sa životnom filozofijom na prsima nema pregib u sredini. Zahvaljujući materijalu i svojstvima je prikladna za vježbanje ali svidjet će vam se toliko, da je budete nosili svakodnevno. 

 

Kome je majica Stop Wishing namijenjena?

Majica je namijenjena svim ženama i sportašicama, koje su slabe na kvalitetnu odjeću, bilo što se tiče materijala, bilo šivenja ili dizajna, ali uvijek gledaju i na ukus i stil. 

 

Koju veličinu odabrati?

VeličinaXSSML
Širina43 cm45 cm47 cm50 cm
Dužina58 cm61 cm62 cm64 cm

 

Kako održavati majicu?

Majicu perite izvrnutu na temperaturi 30º C, i u slučaju da je želite glačati, podesite blagu temperaturu i ne glačajte je izvrnutu niti preko otiska. U sušilici za rublje je sušite samo ako je želite smanjiti, inače to ne preporučujemo, jer se može skupiti. 

Recenzije korisnika

Ženska majica Stop Wishing Sky Blue White - GymBeam

Write Your Own Review
Vaša ocjena:Ženska majica Stop Wishing Sky Blue White - GymBeam
Vaša ocjena
Sezonalnost
Sezonsko
EAN
9000002138214
Glavna kategorija

Upozorenje:

Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Pitanja kupaca

Ženska majica Stop Wishing Sky Blue White - GymBeam

Napišite pitanje
Napiši odgovor