Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Ženske tajice Vertical Black White - GymBeam

Proizvođač: GymBeam Clothing

Ženske tajice Vertical Black White jesu kontrastne crne tajice minimalističkog dizajna. Ove jednostavne tajice za vježbanje iskoristite u fitness centru, na jogu, ali i tijekom trčanja i bilo koje druge sportske aktivnosti. Zahvaljujući elastičnom materijalu lijepo stoje na svakoj vrsti figure. Ne nadražuju kožu i jesu vrlo ugodne za dodir.

DUGOTRAJNO NEDOSTUPNO
Očekivana cijena 119,00 kn

Ženske tajice Vertical Black White jesu tajice kontrastne crne boj, koje će vas pratiti poput omiljenog suputnika tijekom svake sportske aktivnosti

Ženske tajice Vertical Black White jesu kontrastne crne tajice minimalističkog dizajna. Ove jednostavne tajice za vježbanje iskoristite u fitness centru, na jogu, ali i tijekom trčanja i bilo koje druge sportske aktivnosti. Zahvaljujući elastičnom materijalu, koji se sastoji od 88% poliestera i 12% elastana, sigurno sjednu svakoj figuri. Ženske tajice Vertical ne nadražuju kožu i jesu vrlo ugodne za dodir. Osim toga jesu otporne i izdržljive, tako da se tijekom pranja ne morate brinuti ni za što.

 

Koju veličinu odabrati?

VeličinaSML
Visina 93 cm 96 cm 98 cm
Opseg struka nerastegnutog 64 cm 68 cm 72 cm
Opseg struka rastegnutog 86 cm 90 cm 94 cm
Recenzije korisnika

Ženske tajice Vertical Black White - GymBeam

Write Your Own Review
Vaša ocjena:Ženske tajice Vertical Black White - GymBeam
Vaša ocjena
Sezonalnost
Sezonsko
Bruto težina
0.18 kg
EAN
8522-1-xs
Dužina
15.00 cm
Širina
3.00 cm
Visina
20.00 cm
Glavna kategorija

Upozorenje:

Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Pitanja kupaca

Ženske tajice Vertical Black White - GymBeam

Napišite pitanje
Napiši odgovor