Dijagnostički testovi

Dijagnostički testovi je kategorija proizvoda koja sadrži kućne dijagnostičke testove koji će vam pomoći u pronalasku uzroka probavnih problema, otkriti nedostatak vitamina i minerala ili prilagoditi vaš način života u skladu s vašom genetikom.

           

Kućni test intolerancije na gluten može vam pomoći razjasniti uzrok mnogih problema, poput nadutosti i stalno napuhnutog trbuha ili proljeva. Također je poželjno konzultirati se s liječnikom koji će odrediti daljnji način rješavanja ovog problema.

Kućni test za utvrđivanje nedostatka željeza može objasniti zašto vam nedostaje energije, osjećate se slabo, umorno, imate glavobolju ili imate blijedu kožu. Na taj je način važno usredotočiti se na povećani unos željeza zajedno s vitaminom C koji povećava apsorpciju samog željeza.

 Prikaži više

Kućni testovi DNK na bazi sline mogu vam, na temelju genetske analize, reći kako prilagoditi svoj životni stil u skladu s genetikom.

      

 • DNK test za vitamine i minerale procjenjuje 12 odabranih skupina gena koji utječu na metabolizam mikronutrijenata. Zahvaljujući tome saznat ćete na koje se vitamine i minerale prikladno usredotočiti te smanjiti ili povećati njihov unos putem prehrane ili dodataka prehrani.
 • DNK test za metabolizam i životni stil otkriva učinkovitost vašeg metabolizma, intoleranciju na laktozu ili gluten te rizik od ovisnosti o alkoholu ili nikotinu.
 • DNK test za sportske performanse otkriva sastav vaših mišića, pomažući vam da pronađete sportsku aktivnost koja je u skladu s vašom genetikom. Također ćete saznati koliko se dobro regenerirate nakon sportskih aktivnosti ili ste skloni ozljedama mekih tkiva.
 • DNK test za prehranu i tjelesnu težinu otkrit će tajne vaših gena, pružajući vam jedinstvenu priliku da prehranu prilagodite svojim genetskim predispozicijama. Također vam može pomoći u gubitku kilograma, trajnom održavanju težine i konačnom izlasku iz stalnog kruga isprobavanja različitih dijeta i postizanja yo-yo efekta.
 Prikaži manje

6 Proizvoda

na stranicu
Set Ascending Direction
Kategorija
 • DNK testovi (4)
 • Ostali testovi (2)
Proizvođač
 1. GenePlanet (3)
 2. Cerascreen (2)
 3. tellmeGen (1)
Boja
 1. violet (3)
 2. shadow (1)
Vrsta proizvoda:
Cijena
Filtriraj prema
 1. Omega-3 Test - CERASCREEN
  Omega 3 Test - Cerascreen
  100%
  100 % (1)
  110,95 EUR
 2. Vitamin D Test - CERASCREEN
  Vitamin D Test – Cerascreen
  100%
  100 % (1)
  62,95 EUR
 3. Advanced DNA Test Kit - tellmeGen
  Advanced DNA Test Kit - tellmeGen
  100%
  100 % (1)
  159,95 EUR
 4. DNA Test MyLifestyle - GenePlanet
 5. DNA Test MyHealth - GenePlanet
  DNA Test MyHealth - GenePlanet
  0%
  0% (0)
  299,95 EUR
 6. DNA Test Premium - GenePlanet
  DNA Test Premium - GenePlanet
  0%
  0% (0)
  449,95 EUR

6 Proizvoda