Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Dijagnostički testovi

Dijagnostički testovi

Dijagnostički testovi je kategorija proizvoda koja sadrži kućne dijagnostičke testove koji će vam pomoći u pronalasku uzroka probavnih problema, otkriti nedostatak vitamina i minerala ili prilagoditi vaš način života u skladu s vašom genetikom.

           

Kućni test intolerancije na gluten može vam pomoći razjasniti uzrok mnogih problema, poput nadutosti i stalno napuhnutog trbuha ili proljeva. Također je poželjno konzultirati se s liječnikom koji će odrediti daljnji način rješavanja ovog problema.

Kućni test za utvrđivanje nedostatka željeza može objasniti zašto vam nedostaje energije, osjećate se slabo, umorno, imate glavobolju ili imate blijedu kožu. Na taj je način važno usredotočiti se na povećani unos željeza zajedno s vitaminom C koji povećava apsorpciju samog željeza.

Čitati više

Kućni testovi DNK na bazi sline mogu vam, na temelju genetske analize, reći kako prilagoditi svoj životni stil u skladu s genetikom.

      

 • DNK test za vitamine i minerale procjenjuje 12 odabranih skupina gena koji utječu na metabolizam mikronutrijenata. Zahvaljujući tome saznat ćete na koje se vitamine i minerale prikladno usredotočiti te smanjiti ili povećati njihov unos putem prehrane ili dodataka prehrani.
 • DNK test za metabolizam i životni stil otkriva učinkovitost vašeg metabolizma, intoleranciju na laktozu ili gluten te rizik od ovisnosti o alkoholu ili nikotinu.
 • DNK test za sportske performanse otkriva sastav vaših mišića, pomažući vam da pronađete sportsku aktivnost koja je u skladu s vašom genetikom. Također ćete saznati koliko se dobro regenerirate nakon sportskih aktivnosti ili ste skloni ozljedama mekih tkiva.
 • DNK test za prehranu i tjelesnu težinu otkrit će tajne vaših gena, pružajući vam jedinstvenu priliku da prehranu prilagodite svojim genetskim predispozicijama. Također vam može pomoći u gubitku kilograma, trajnom održavanju težine i konačnom izlasku iz stalnog kruga isprobavanja različitih dijeta i postizanja yo-yo efekta.
sakrij opis
Shopping Options
Kategorija
Proizvođač
Cijena
Cijena od - do
Filtriraj prema
 1. DNA Test Premium Pack - GenePlanet
  Ocjena:
  0% (0)
  Posebna cijena 2.255,00 kn
 2. DNA Test Vitamins and Minerals – GenePlanet
  Ocjena:
  100% (1)
  Posebna cijena 755,00 kn
 3. DNA Test Sports Performance – GenePlanet
  Ocjena:
  0% (0)
  Posebna cijena 755,00 kn
 4. DNA Test Metabolism and Lifestyle - GenePlanet
  Ocjena:
  0% (0)
  Posebna cijena 755,00 kn
 5. DNA Test Diet and Body Weight - GenePlanet
  Ocjena:
  0% (0)
  Posebna cijena 755,00 kn

7 Proizvoda

Niste pronašli što tražite? Kontaktirajte nas.