Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Najnovije informacije iz fitness svijeta | GymBeam Blog

 1. Može li unos vode ubrzati metabolizam i potaknuti mršavljenje?

  Može li unos vode ubrzati metabolizam i potaknuti mršavljenje?

  Hoće li se metabolizam ubrzati ako pijemo veću količinu vode? Koje blagodati ima hladna voda i voda s limunom ujutro na prazan želudac? Obratili smo pažnju na sve popularne tvrdnje iz teretane u sljedećem članku. Koje su istinite?

 2. Betaine - koju ulogu ima u stimulansima prije vježbanja?

  Betaine - koju ulogu ima u stimulansima prije vježbanja?

  Jeste li se uvijek pitali koju ulogu ima betain u stimulansima prije vježbanja? Osim što podržava snagu i suzbija umor mišića, to skriva i mnoge druge prednosti za sportaše. U ovom ćemo članku objasniti ono što je istraživanje dokazalo o betainu.

 3. Fitness recept: Cheesecake s marelicama i hrskavim bademima

  Fitness recept: Cheesecake s marelicama i hrskavim bademima

  Kombinacija skute, sočnih marelica i hrskavih badema stvara savršenu interakciju okusa koja će vas očarati već na prvi komad. Pripremite se za ovaj ukusni proteinski recept!

 4. Vitamin D i sve što Vam je potrebno znati o njemu

  Vitamin D i sve što Vam je potrebno znati o njemu

  Znate li koje beneficije može donositi vitamin D? Kako ga dobivamo i koja je njegova funkcija? Vitamin D je veoma bitan sastojak svakodnevnog života, a njegov nedostatak može uzrokovati važna oboljenja poput rahitisa, osteoporoze, raka ili skleroze.

 5. Gurtne: Zašto, kada i kako ih koristiti?

  Gurtne: Zašto, kada i kako ih koristiti?

  Gurtne su prateća oprema za vježbanje od tkanine ili kože, koje omotate oko zapešća i utega, što će vam olakšati dizanje velikih težina. Zašto, kako i kada biste trebali koristiti gurtne?  

 6. 13 najučinkovitijih vježbi s loptom za fitness

  13 najučinkovitijih vježbi s loptom za fitness

  Posljednji put usredotočili smo se na vježbe za trbuh s loptom za fitness, a danas na sljedećih 13 najučinkovitijih vježbi za oblikovanje cijelog tijela. Osim što ćete poboljšati stabilnost tijela i ojačati mišiće, izvrsno ćete se i zabaviti. Budite inspirirani!

Page