Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Najnovije informacije iz fitness svijeta | GymBeam Blog

 1. Pretreniranost - činjenica ili mit?

  Pretreniranost - činjenica ili mit?

  Ako prakticirate vježbanje neko vrijeme, sigurno ste čuli za pretreniranost. Ali, je li to mit ili stvarna činjenica koja plaši sportaše? Pročitajte ovaj članak u kojem ćemo vam pobliže objasniti sindromom pretreniranosti iz znanstvene perspektive.

 2. Lista vježbi : Bicepsi

  Lista vježbi : Bicepsi

  U četvrtom dijelu liste vježbi naći ćete sve vježbe na engleskom jeziku i njihov hrvatski prijevod. Vježbe su usredotočene na mišićnu partiju - bicepse. Opisi sadrže nazive vježbi, njihovo objašnjenje i također ilustrativni video.

 3. 10 vježbi koje možete izvoditi čak i s bolom u koljenu

  10 vježbi koje možete izvoditi čak i s bolom u koljenu

  Mnogi ljudi pate od bolova u koljenu i zbog toga ne mogu izvući najbolje iz vježbanja. Podijelit ćemo vam neke natuknice i savjete o tome kako vježbati s bolovima u koljenu, kao i kako odabrati najbolje vježbe za nogu koja pati od bolova u koljenu.

 4. 10 zanimljivih Youtube kanala za besplatne videozapise o fitnessu

  10 zanimljivih Youtube kanala za besplatne videozapise o fitnessu

  Tražite li i vi planove treninga i vježbe na internetu? U tom slučaju, svakako biste trebali početi gledati ovih 10 YouTube kanala. Oni nude najbolje iz područja fitnessa, bodybuildinga i zdrave prehrane. Štoviše, oni su potpuno besplatni.

 5. Scott Adkins: Plan treninga, dijeta i savjeti

  Scott Adkins: Plan treninga, dijeta i savjeti

  Scott Adkins ili Yuri Boyka je engleski glumac i majstor borilačkih vještina koji se može pohvaliti sposobnostima i figurom kojoj se mnogi sportaši dive. Inspirirajte se njegovim planom treninga, prehranom i savjetima koji će vas podići na višu razinu.

 6. Fitness Recept: hrskavi pileći ražnjići s umakom od kikirikija

  Fitness Recept: hrskavi pileći ražnjići s umakom od kikirikija

  Da li vam ponestaje ideja o tome kako dodati protein u vašu prehranu? Nema problema, probajte naše ukusne pileće ražnjiće na žaru s umakom od slatko kiselog kikirikija.

Page