Pilates lopte i balans ploče

Pilates lopte i balans ploče su fitness dodaci koji pomažu u poboljšanju ukupne stabilnosti, ravnoteže i držanja tijela. S obzirom na njihovu nestabilnu površinu, njihovo korištenje zahtijeva angažiranje vašeg corea i drugih mišića za održavanje ravnoteže. To vam omogućuje da radite na jačanju corea i drugih mišićnih skupina.

 

 Prikaži više

Kako odabrati prave fitness rekvizite za sebe?

 • Lopte za vježbanje dolaze u raznim bojama i veličinama. Prilikom odabira uzmite u obzir aktivnosti za koje ćete ju koristiti i prema tome odaberite idealan promjer. To osigurava da uz pravilnu tehniku možete učinkovito raditi na svim mišićnim skupinama. Osim toga, lopte za vježbanje mogu poslužiti ne samo za vježbanje, već i kao alternativna stolica, budući da njihov okrugli oblik potiče angažiranost vašeg corea čak i tijekom redovnog sjedenja. Na taj način možete ojačati svoj duboki stabilizirajući sustav dok radite ili sjedite.
 • Masažne lopte su tu da dokažu da lopte za fitness nisu samo za vježbanje. Uz pomoć njihovih malih plastičnih izbočina možete se počastiti masažom usmjerenom na različite mišićne skupine i ublažiti napetost u mišićima.
 • Balans ploče i podloge dizajnirane su za različite vježbe funkcionalnog treninga. Pomažu aktivirati mišiće koji možda nisu ciljani tijekom izolacijskih vježbi. To rezultira sveobuhvatnijim vježbanjem cijelog tijela, čak i jednostavnim stajanjem na podlozi. Možete birati između ravnih balans podloga ili se odlučiti za one konveksne nalik na polulopte. Potonje su dostupne u manjim verzijama, omogućujući korištenje zasebno ispod svakog stopala tijekom vježbanja.

Kako koristiti lopte za vježbanje i balans podloge?

Kada trenirate s ovom opremom za fitness, sigurnost je apsolutno ključna. Ovi fitness alati su nestabilni, stoga je bitno usredotočiti se na pravilnu tehniku i angažirati svoj core.

 • Lopte za vježbanje mogu se koristiti za različite vrste vježbi, uključujući različite skokove i treninge trbušnjaka. Mogu se uključiti u trbušnjake ili podizanje koljena dok ste u položaju planka. Izvrsne su i za istezanje cijelog tijela, vježbe rehabilitacije i vježbe opuštanja.
 • Balans ploče i podloge vrlo su svestrane po svojoj prirodi. Početnici mogu započeti tako da jednostavno stanu na njih i postupno povećavaju težinu tako što će, primjerice, stajati na jednoj nozi. S vremenom ćete moći napredovati čak i do izvođenja čučnjeva s jednom nogom na ploči. Oprema kao što je Half Ball korisna je i za rehabilitacijske vježbe, poput jačanja koljena. Neke ploče dolaze u obliku nestabilnih dasaka, a vještine stabilnosti i koordinacije koje razvijate redovitom uporabom mogu biti korisne za aktivnosti poput skateboardinga, snowboardinga ili surfanja.

Tražite li načine da ojačate zapuštene mišiće, poboljšate ravnotežu i ukupnu stabilnost, ojačate svoje tijelo i poradite na pravilnom držanju, onda su lopte za fitness i balans podloge prava fitness oprema za vas.

 Prikaži manje

12 Proizvoda

na stranicu
Set Ascending Direction
Proizvođač
 1. GymBeam (11)
 2. Spokey (1)
Pakiranje (g)
 1. 20 x 2,8 g (1)
Boja
 1. siva (5)
 2. narandžasta (5)
 3. crna (4)
 4. shadow (3)
 5. glossy green (2)
 6. glossy blue (2)
 7. glossy pink (2)
 8. violet (2)
 9. zelena (1)
Vrsta proizvoda:
Etikete proizvoda
 1. Discount 35% (1)
Cijena
Filtriraj prema
 1. PlyoBox Drvena Pliometrijska Kutija - GymBeam
  PlyoBox Drvena Pliometrijska Kutija - GymBeam
  80%
  80 % (8)
  92,95 EUR
 2. Fitlopta FitBall 85 cm - GymBeam
  Lopta za fitness FitBall 85 cm - GymBeam
  94%
  94 % (60)
  10,95 EUR
 3. Half Balance Ball - GymBeam
  Balans Ploča Half Ball - GymBeam
  88%
  88 % (13)
  65,95 EUR
 4. Lopta za fitness FitBall 65 cm - GymBeam
  Lopta za fitness FitBall 65 cm - GymBeam
  98%
  98 % (69)
  11,95 EUR
 5. Balance Board WoodWork - GymBeam
  WoodWork Balansna Ploča - GymBeam
  95%
  95 % (4)
  18,95 EUR
 6. OverBall 25 cm - GymBeam
 7. Balance Trainer black - GymBeam
  Balans Trenažer Black - GymBeam
  93%
  93 % (6)
  11,50 EUR
 8. Massage FitBall 65 cm - GymBeam
 9. Balans Trenažer Orange - GymBeam
  Balans Trenažer Orange - GymBeam
  100%
  100 % (2)
  10,95 EUR
 10. Gymnastic Ball LOVA green 45 cm - Spokey
 11. Mini Balance Ploče Orange - GymBeam
 12. Half Balance Ball Compact - GymBeam
  Trenutno nije raspoloživo

12 Proizvoda