Krill ulje

Krill ulje kategorija je proizvoda koji sadrže vrlo blagotvorno krilovo ulje. Prirodni je izvor omega-3 masnih kiselina u obliku eikosapentaenske kiseline (EPA) i dokozaheksaenske kiseline (DHA). One su uključene u pravilan rad najvitalnijih organa našeg tijela. To je zato što se i EPA i DHA mogu pohvaliti pozitivnim učinkom na zdravlje srca, dok sama DHA također potiče optimalne funkcije mozga i održavanje dobrog vida. Kvaka je u tome što su to esencijalne hranjive tvari koje naše tijelo ne može proizvesti samo. Stoga je potrebno osigurati unos tih masnih kiselina bilo prehranom ili dodacima prehrani.

Glavna je prednost krilovog ulja to što se EPA i DHA nalaze u njemu u obliku fosfolipida. To osigurava njihovu visoku biološku vrijednost i izvrsnu stopu apsorpcije. Štoviše, krilovo ulje često nadmašuje riblje ulje zbog sadržaja EPA-e, DHA-e i ukupne upotrebljivosti.

Ipak, krilovo ulje također sadrži karotenoid koji se zove astaksantin. Potonji je posebno popularan zbog svog antioksidativnog djelovanja, što mu omogućuje zaštitu stanica od oksidativnog stresa. Međutim, vrlo je popularan i među osobama koje se žele maksimalno brinuti o svom vidu.

Ova zdrava masnoća, koja se dobiva iz sićušnih morskih rakova, stoga je idealna za nadoknadu esencijalnih omega-3 masnih kiselina. Prikladna je za sve one koji se brinu o svom zdravlju i žele pospješiti pravilan rad srca, mozga i vid. 

Prikaži više

4 Proizvoda

na stranicu
Set Ascending Direction
Proizvođač
 1. GymBeam (2)
 2. OstroVit (1)
 3. NOW Foods (1)
Kapsule
 1. 60 kaps. (3)
 2. 120 kaps. (1)
 3. 90 kaps. (1)
Forma
 1. kapsule (4)
Mješavina
 1. mješavina (3)
 2. čisti oblik (1)
Cijena
Filtriraj prema
Vegetarijanski (4)
Veganski (4)
Bez glutena (4)
Bez laktoze (4)
BIO (4)
Bez GMO (3)
Bez vještačkih zaslađivača (3)
Bez plastičnog pakiranja (1)
Bez aspartama (4)
 1. Krill ulje - GymBeam
  Krill ulje - GymBeam
  93%
  93 % (3)
  9,95 EUR/74,97kn
 2. Elite Krill Ulje 60 kaps - OstroVit Pharma
  Elite Krill Ulje 60 kaps - OstroVit Pharma
  100%
  100 % (1)
  11,95 EUR/90,04kn
 3. Krill & fish oil Complex - GymBeam
 4. Neptunovo krilovo ulje 500 mg - NOW Foods
  Trenutno nije raspoloživo

4 Proizvoda