Ostali testovi

Ostali testovi su kategorija koja pokriva kućne dijagnostičke testove uz pomoć kojih možete otkriti nedostatak vitamina, minerala, omega-3 masnih kiselina ili drugih hranjivih tvari. To uključuje, na primjer, komplete za testiranje vitamina D ili omega-3 masnih kiselina. Sve ove hranjive tvari igraju važnu ulogu u tijelu i apsolutno su vitalne za njegovo pravilno funkcioniranje. Stoga bi se prije ili kasnije njihov nedostatak očitovao na različite načine. Niske razine određenih esencijalnih nutrijenata mogu utjecati na zdravlje, izgled, mentalno blagostanje ili ukupnu energiju. Ovi setovi za dijagnostičko testiranje stoga mogu pomoći u sprječavanju nedostatka i održavanju optimalnog funkcioniranja svih tjelesnih procesa.

 Prikaži više

Međutim, postoje i dijagnostički testovi koji vam mogu pomoći u prepoznavanju mogućeg uzroka vaših zdravstvenih problema. Ako se, na primjer, osjećate napuhnuto ili patite od probavnih smetnji nakon što ste pojeli kruh ili drugu hranu od pšenice ili raži, možda je krivac intolerancija na gluten. To je upravo ono što kućni dijagnostički test može pomoći otkriti. Na temelju toga imat ćete priliku konzultirati se sa stručnjakom i prilagoditi svoju prehranu kako biste optimizirali probavu i ponovno se osjećali dobro nakon jela.

Kućni dijagnostički testovi stoga su odlična pomoć, zahvaljujući kojima možete na vrijeme prepoznati nedostatak vitalnih nutrijenata ili otkriti uzrok drugih zdravstvenih problema.

 Prikaži manje

2 Proizvoda

na stranicu
Set Ascending Direction
Proizvođač
 1. Cerascreen (2)
Boja
 1. shadow (1)
Vrsta proizvoda:
Cijena
Filtriraj prema
 1. Omega-3 Test - CERASCREEN
  Omega 3 Test - Cerascreen
  100%
  100 % (1)
  110,95 EUR
 2. Vitamin D Test - CERASCREEN
  Vitamin D Test – Cerascreen
  100%
  100 % (1)
  62,95 EUR

2 Proizvoda