Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Protein Kazein Micellar 1000 g - GymBeam

Proizvođač: GymBeam
Ocjena:
82 %

Micellar kazein je proteinski dodatak prehrani koji sadrži do 75% bjelančevina i njegova je glavna prednost spora (traje 7 sati) postepena i ravnomjerna apsorpcija aminokiselina u tijelu. Zbog toga se koristi i kao noćni protein prije spavanja i oslobađa se tijekom cijele noći. Osigurava kvalitetnu regeneraciju, sprječava katabolizam i osigurava još bolju apsorpciju bjelančevina. 

U skladištu
Posebna cijena   159,00 kn Standardna cijena   0,00 kn Poštarina od 29.00 kn
(dostava BESPLATNA ako naručite iznad 299.00 kn)

Protein Kazein Micellar je noćni protein sa sporim ravnomjernim oslobađanjem aminokiselina, koje traje do 7 sati

Protein Kazein Micellar je micelarni kazein poznat kao noćni protein sa polakom apsorpcijom, zbog čega se uzima prije spavanja. Djeluje na principu polake apsorpcije aminokiselina i bjelančevina u organizam, postepeno tijekom vremena čak do 7 sati, što osigurava regeneraciju oštećenih mišićnih vlakana te sprječava gubljenje mišićne mase zbog nedovoljne opskrbe hranjivim tvarima.

  Protein Kazein Micellar

 

Ovaj protein Kazein Micellar od Gym Beam prevorazrednog je kvaliteta od najboljih sirovina. Idealam je dodatak prehrani za svih, koji trebaju primiti prije spavanja optimalnu količinu polako se oslobađajućeg proteina. Zahvaljujući tome što je ovaj micelarni kazein izvor aminokiseline sa polakom i ravnomjernom apsorpcijom u mišiće tijekom spavanja, podupire regeneraciju i rast mišićnih vlakana. Micelarni kazein je primarni protein koji se nalazi u kravljem mlijeku. Predstavlja čak 80% cjelokupnog mnoštva proteina u mlijeku, dok je ostatak protein sirutke.

 

Micelarni kazein za rast mišića, ali i za mršavljenje

Sportaši će ga cijeniti u treningu snage, brzine, ali i izdržljivosti. U usporedbi sa drugim vrstama proteina brzina njegove apsorpcije puno je sporija. Zahvaljujući ovoj jedninstvenoj osobini, ako ga konzumirate prije spavanja, ne morate se narednih 7 do 9 sati plašiti katabolizma te će vaša mišićna vlakna imati dosta materijala za izgradnju mišićne mase. Zahvaljujući tome bit će vaša regeneracija brža i mišićni prirast veći.   

 

 Često se koristi kao dodatak prehrani i kada je cilj sportaša izgubiti višak masnoća. To je zbog toga što se nakon njegegove konzumacije dulje osjećate zasićeni. Djeluje na taj način, da se u želucu formira tvar slična gelu, koja produljuje osjećaj zasićnosti. Osim toga, njegov je aminokiselinski profil idealan za dijete i mršavljenje. 

    

Kome je Protein Kazein Micellar namjenjen?

Namjenjen je svim sportašima i sportašicama, kojima je potreban porast mišićne mase (pridobivanje i skiciranje) i regeneracija nakon sprtske izvedbe, bilo u treningu snage ili sportovima izdržljivosti. Preporučujemo ga uzimati i u slčaju redovitog teškog fizičkog opterećenja ili neprikladne i neprimjerene prehrane.
 
  Protein Kazein Micellar
 
 

Kada ga uzimati? 

Koristi se u bilo kojem sportu koji zahtijeva regeneraciju nakon vježbanja, kod redovitog fizičkog opterećenja, u slučaju loše prehrane i ako želite ostati duže zasićeni.

    

Razlika između micelarnog kazeina i kalcij kazeina

Ako tražite dodatak prehrani sa micelarnih kazeinom, bitno je primijetiti razlike između micelarnog kazeina i kalcij kazeina. Kalcij kazein se topi u želucu i nema istih osobina spore apsorpcije kao micelarni kazein. Dodaci prehrani na bazi micelarnog kazeina ponekad se označavaju kao “noćni proteini”, pošto su izvrsni kao proteini prije spavanja. 

 

Je li moguće uzimati ga zajedno sa drugim dodacima prehrani?

Micelarni kazein moguće je uzimati i kad već uzimate druge vrste proteina, kao što su protein sirutke i protein soje, čija kombinacija nudi cjelovit efekt. Naravno, paralelno možete uzimati i sredstva za izgaranje masnoća kao što su sinefrin ili l-karnitin. 

 

Sastav

Micelarni kazein, prirodna aroma, okus vanilija sadrži kurkumin, ksantansku gumu, sukralozu, acesulfam K.

 

Doziranje

Preporučujemo dozirati 33 g proizvoda (približno 3 velike žlice), koje razmutite u 250 ml vode ili obranog mlijeka. Najbolje je konzumirati ga  prije spavanja, eventualno među obrocima, ako se trebate zasiti na dulje vrijeme. 

 

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti1 doza (33 g)
Energetske vrijednosti 556 kJ / 131 kcal
Masti 0,6 g
Saharidi 3,9 g
Bjelančevine 25 g
Recenzije korisnika

Protein Kazein Micellar 1000 g - GymBeam

Write Your Own Review
Vaša ocjena:Protein Kazein Micellar 1000 g - GymBeam
Vaša ocjena
Product detail
Bruto težina kg
Neto težina kg
visina cm
širina cm
dužina cm
EAN
HS Code
Kategorija
Pitanja kupaca

Protein Kazein Micellar 1000 g - GymBeam

Napišite pitanje
Napiši odgovor
Aroma Cijena Posebna cijena U skladištu
vanilija
178,00 kn
159,00 kn
U skladištu > 9kom
Dodati u košaricu