Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Bandaža za lakat Press - GymBeam

Proizvođač: GymBeam

Bandaža za lakat Press su klasične bandaže koje savršeno fiksiraju lakat tijekom treninga. Međutim, istodobno služe kao prevencija ozljeda i pomagalo za ubrzavanje procesa rehabilitacije. Izrađene su od izdržljivog i elastičnog materijala, koji se lako prilagođava vašoj ruci. Čičak se nalazi na kraju bandaže za još bolje pričvršćivanje. 

DUGOTRAJNO NEDOSTUPNO Očekujemo: 10.12.2020
Očekivana cijena 69,90 kn

Bandaža za lakat Press - zaštitite svoje laktove klasičnim bandažama koje su izrađene od izdržljivog elastičnog materijala

Bandaža za lakat Press su klasične "old school" bandaže, koje se koriste za fiksiranje i zaštitu laktova tijekom zahtjevnih treninga. Međutim, prikladne su i za ubrzavanje procesa rehabilitacije i služe kao prevencija ozljeda. Njihov visokokvalitetni i izdržljivi materijal, koji je istovremeno fleksibilan i elastičan, lako se prilagođava vašoj ruci i osigurava vam maksimalnu udobnost. Čičak se nalazi na kraju bandaže za još bolje pričvršćivanje. Širina bandaže je 8 cm. Pakiranje sadrži 2 komada.

 

Materijal

Poliester + elastične trake

Recenzije korisnika

Bandaža za lakat Press - GymBeam

Write Your Own Review
Vaša ocjena:Bandaža za lakat Press - GymBeam
Vaša ocjena
Distributer
28
Vrsta proizvoda:
dodaci
EAN
8586022211508
Broj komada po paleti
20 kom.
Glavna kategorija

Upozorenje:

Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Pitanja kupaca

Bandaža za lakat Press - GymBeam

Napišite pitanje
Napiši odgovor