Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Držač mobitela za ruku - GymBeam

Proizvođač: GymBeam

Sportska torbica za mobitel je praktični fitness dodatak, zahvaljujući kojem ćete imati mobitel uz sebe, na sigurnom, čak i za vrijeme treninga ili trčanja. Vaš mobitel je zaštićen izdržljivim PVC plastičnim materijalom, koji sprečava ogrebotine i koji je vodootporan. Torbica ima Velcro pričvršćivanje, koju možete jednostavno prilagoditi svojoj ruci. Osim toga, ne samo da u njoj možete pohraniti svoj mobitel, već u mali džep možete pohraniti i ključ od svog ormarića. 

DUGOTRAJNO NEDOSTUPNO Očekujemo: 13.11.2020
Očekivana cijena 32,00 kn

Sportska torbica za mobitel - imajte svoj pametni telefon uvijek pri ruci, čak i tijekom treninga

Sportska torbica za mobitel je praktični fitness dodatak, koji vam omogućuje da imate uz sebe mobitel, čak i za vrijeme treninga. Džep u kojem se nalazi mobitel je zaštićen izdržljivim PVC plastičnim materijalom. To štiti mobitel od ogrebotina ili izravnog prolijevanja vode. Osim toga, u džep možete staviti i ključ od ormarića ili fitness karticu. Ovu sportsku torbicu možete jednostavno prilagoditi svojoj ruci, zahvaljujući Velcro pričvršćivanju. Osim treninga, ova torbica će vam poslužiti i tijekom trčanja. Dimenzije torbice su 42 x 17 cm. Pogodna je za mobitele koji imaju zaslon manji od 6,1 inch.

 

 

Recenzije korisnika

Držač mobitela za ruku - GymBeam

Write Your Own Review
Vaša ocjena:Držač mobitela za ruku - GymBeam
Vaša ocjena
Etikete proizvoda
Novo
Distributer
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Vrsta proizvoda:
dodaci
EAN
8586022211478
Broj komada po pakiranju
20 kom.
Glavna kategorija

Upozorenje:

Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Pitanja kupaca

Držač mobitela za ruku - GymBeam

Napišite pitanje
Napiši odgovor