Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

HMB 750mg - GymBeam

Proizvođač: GymBeam
Ocjena:
91 %

HMB je dodatak prehrani, metabolit jedne od najbitnijih aminokiselina - leucin, koja pomaže rastu i očuvanju mišićne mase. HMB ima anaboličke i antikataboličke učinke, štiti mišićnu masu, podupire rast mišića, snage i regeneraciju, podiže izdržljivost te podupire sagorijevanje masti. Pogodan je za sve vrste sporta.

U skladištu
Posebna cijena   114,00 kn Standardna cijena   0,00 kn Poštarina od 29.00 kn
(dostava BESPLATNA ako naručite iznad 299.00 kn)

HMB – pomaže prilagoditi se fizičkom opterećenju te poboljšava sportske izvedbe

HMB ili β-hidroksi-β-metilbutirat je metabolit razgranate aminokiseline - leucin. Iako ovaj kemijski naziv ne zvuči baš privlačno, prirodnog je podrijetla. Stvara se u mišićnim ćelijama kao rezultirajući produkt raspada jedne od najbitnijih aminokiselina, leucin. Upravo ova aminokiselina u sportskoj se prehrani smatra najjačom antikataboličkom aminokiselinom, koja ograničava stvaranje kataboličkog hormona kortizola.

 

Glavna funkcija i osobina leucina je povećavanje anabolizma. HMB je dodatak prehrani, koji pomaže ljudskom organizmu da se prilagodi uvećanom fizičkom opterećenju. Zbog toga je idealan dodatak za svakog sportaša i treninge visokog intenziteta, koji mogu prouzrokovati bolove mišića u redovnim intervalima.  Jedan je od dosta često istraživanih dodataka prehrani, koji slično keratinu dokazivo poboljšava sportsku izvedbu

  HMB 750mg - GymBeam

 

Na koji način Vam može HMB pomoći?

Mišići su nakon napornog treninga često uništeni što dovodi do raspada mišićnih vlakana. HMB, metabolit leucina, pomaže spriječiti gubitak proteina i katabolizam. Povećani unos proteina i aminokiselina nakon treniranja pomaže nadoknaditi izgubljene bjelačevine i izgradnju naknadnih. Međutim HMB signalizira mišićnim ćelijama održavanje trenutnih mišića, čime podupire također rast mišićne mase, brži razvoj mišića i regeneraciju. HMB prouzrokuje izgradnju mišićne mase, mišićne snage i istrajnost.    

   

Učinci HMB-a od GymBeam-a

 • ublažava oštećenje mišićnih ćelija, sa antikataboličkim učincima,
 • smanjuje vrijeme oporavka i ubrzava regeneraciju,
 • potiče rast mišića i snage, sa anaboličkim učincima,
 • pomaže olakšati prilagodbu organizma povećanom fizičkom opterećenju,
 • poboljšava izdržljivost tijekom treninga izdržljivosti,
 • pomaže redukciji masnog tkiva,
 • sprječava gubitak mišićne mase i štiti mišiće,
 • smanjuje krvni tlak, 
 • pomaže u održavanju pozitivne ravnoteže dušika,
 • potiče obranu tijela tijekom naprezanja i opterećenja,
 • regulira razinu kolesterola.

 

Kome je HMB namjenjen?

HMB od GymBeam-a je dodatak prehrani namjenjen za sportaše koji sudjeluju u treninzima visokog intenziteta, koje kod njih mogu prouzročiit bolove mišića u redovitim intervalima. Idealan je i za sve koji se bave sportovima kao što je bodibilding, cross fit, gimnastika, nogomet i sportove izdržljivosti.

 

Sastav

Β-hidroksi-β-metilbutirat (1 kapsula sadrži 750 mg)

 

Doziranje

Preporučujemo konzumirati 3 g (4 kapsule) dnevno i to ili skupa (odmah nakon što završi trening) ili podjeljeno na dvije doze tijekom dana, najidealnije 30 do 60 minta prije sportske izvedbe i drugu dozu odmah nakon izvedbe. Za bodibildere sa težinom tijela višom od  100 kg se dnevna doze kreče između 5-6 g.

 

Koje su pogodne kombinacije HMB-a ?

HMB sa Glutaminom je jako pogodna kombinacija s jakim antikataboličkim učinkom. Ova kombinacija posjeduje izvrsna zaštitna svojstva za opterećivane mišiće. Često se kombinira i sa Kreatinom, što je pogodno uglavnom za trening mase i snage.

 

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti1 doza (4 tab)
HMB (β-hidroksi-β-metilbutirat) 3 g
Recenzije korisnika

HMB 750mg - GymBeam

Write Your Own Review
Vaša ocjena:HMB 750mg - GymBeam
Vaša ocjena
Product detail
Bruto težina kg
Neto težina kg
visina cm
širina cm
dužina cm
EAN
HS Code
Kategorija
Pitanja kupaca

HMB 750mg - GymBeam

Napišite pitanje
Napiši odgovor