Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Najnovije informacije iz fitness svijeta | GymBeam Blog

 1. Fitness Recept: hrskavi pileći ražnjići s umakom od kikirikija

  Fitness Recept: hrskavi pileći ražnjići s umakom od kikirikija

  Da li vam ponestaje ideja o tome kako dodati protein u vašu prehranu? Nema problema, probajte naše ukusne pileće ražnjiće na žaru s umakom od slatko kiselog kikirikija.

 2. 10 senzacionalnih recepata s maslacem od kikirikija

  10 senzacionalnih recepata s maslacem od kikirikija

  Maslac od kikirikija je, zahvaljujući svojoj mekoj konzistenciji i odličnom okusu, izvrstan sastojak deserta. Osim toga, sadrži do 30% bjelančevina, sadrži zdrave masti, vlakna, vitamine i minerale. Pogledajte naših 10 fitness recepata s maslacem od kikirikija.

 3. Fitness Recept: Čokoladni kolačići s maslacem od orašastih plodova i malinama

  Fitness Recept: Čokoladni kolačići s maslacem od orašastih plodova i malinama

  Znate li nekoga tko može odoljeti čokoladi? Ni mi. Štoviše, ako je okus čokolade u kombinaciji s orahovim maslacem i svježim malinama, to je potpuna ekstaza za nepce. Yum.

 4. Fitness recept: Proteinske kuglice od kokosa s bademom kao Raffaello

  Fitness recept: Proteinske kuglice od kokosa s bademom kao Raffaello

  Bojite se ugljikohidrata, šećera i velike količine kalorija? Isprobajte naš domaći Raffaello u fitness verziji. Sadrži sviježi sir, protein, kokos, pržene bademe i 4 grama bjelančevina u jednoj kuglici. Dobar tek!

 5. Lazar Angelov i njegov plan treninga i prehrana

  Lazar Angelov i njegov plan treninga i prehrana

  Lazar Angelov bugarski je fitness model koji je ogromna motivacija za mnoge fanove fitnessa. Za to ga je predodredila njegova strast za fitness. K tome, navodno ima najljepši sixpack na svijetu. Inspirirajte se Lazarovim planom treninga, prehranom i njegovim intervjuom.

 6. 4 vrste sparing partnera koje trebate izbjegavati

  4 vrste sparing partnera koje trebate izbjegavati

  Dobrog sparing partnera za trening nije lako pronaći, ali ako ste naišli na jednu od ove 4 vrste ljudi, izbjegnite je prije nego što bude prekasno.

Page