Najnovije informacije iz fitness svijeta | GymBeam Blog

 1. 5 neodoljivih smoothie recepata za ljeto

  5 neodoljivih smoothie recepata za ljeto

  Pripremili smo za vas 5 neodoljivih glatka jela za ljeto koje jednostavno morate probati! Razlikuje se raznim okusima, bojama, ali osobito visokim sadržajem hranjivih tvari i dobrim sredstvima za tijelo.

 2. L-citrulin i sve što trebate znati o njemu

  L-citrulin i sve što trebate znati o njemu

  L-citrulin povećava energiju, sposobnost spaljivanja masti i poboljšava krvni tlak. U znanstvenim istraživanjima, smatra se moćnijom tvari od L-arginina. Znaš li razliku između L-citrulin i Citrulin malate? Saznajte gdje i koliko morate izvući.

 3. Najbolje vježbe za stražnjicu i noge - savjetuje Nicole Wilkins

  Najbolje vježbe za stražnjicu i noge - savjetuje Nicole Wilkins

  Snovi i padovi su izvrsni, ali vaš stražnjica treba svestran trening koji ga vlakom na svakoj strani. Pokušajte ovo trenirati od Nicole Wilkins, višestruke prvakinje Olympia, koji ove vježbe smatraju najboljim vježbama na stražnjici.

 4. 5 upozoravajućih signala da imate nedostatak proteina

  5 upozoravajućih signala da imate nedostatak proteina

  Nedostatak bjelančevina doista ima posljedice koje mogu ozbiljno štetiti zdravlju i pravilnom funkcioniranju tijela. Pogledajte 5 znakova upozorenja koji vam mogu reći da imate iscrpljenost proteina. Također vam savjetujemo kako izbjeći taj gubitak.

 5. Kokosovo ulje – super namirnica ili super mit

  Kokosovo ulje – super namirnica ili super mit

  Je li super hrana ili je to samo super mit? Je li precijenjena poput kokosove vode? Pogledajte 21 argumente za i protiv kokosovog ulja.

 6. 3 slasna recepta za kruh od banane pun vlakana i proteina

  3 slasna recepta za kruh od banane pun vlakana i proteina

  Isprobajte ove 3 recepture od kruha od banane koje su bogate vlaknima i proteinima. Oni služe kao neobičan doručak koji će vas potonuti i energizirati u novi dan.

Page