Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Najnovije informacije iz fitness svijeta | GymBeam Blog

 1. Kurkuma - začin bogat antioksidansima i borac protiv upale

  Kurkuma - začin bogat antioksidansima i borac protiv upale

  Kurkuma je poznati začin i jedan od sastojaka curry-a. Popularnost kurkume se proširila na europske zemlje. Izuzetna je ne samo po svojoj svijetlo žutoj boji i zanimljivom okusu, nego i zbog svog pozitivnog učinka na zdravlje. Otkrijte prirodan izvor antioksidansa s protuupalnim učinkom.


 2. Fitness recept: Kremasti tiramisu zadivljujućeg okusa

  Fitness recept: Kremasti tiramisu zadivljujućeg okusa

  Ide li vam voda na usta kada čujete riječ tiramisu? Onda biste trebali pripremiti našu fitness verziju ovog popularnog kremastog kolača s dozom kave. Vjerujete nam, nećete požaliti!

 3. Fitness recept: Snickers čokoladice bez dodanog šećera, ali i dalje divnog okusa

  Fitness recept: Snickers čokoladice bez dodanog šećera, ali i dalje divnog okusa

  Volite li Snickers čokoladicu? Donosimo vam recept za njenu fitness verziju, koja je ne sadrži dodani šećer, ali je ipak divnog okusa. Definitivno ćete se zaljubiti u kombinaciju mekanog biskvita, ukusnog nougat-a i hrskavog čokoladnog preljeva!

 4. Fitness recept: Pad Thai s piletinom i đumbirom

  Fitness recept: Pad Thai s piletinom i đumbirom

  Sanjate li o chillanju na nekoj egzotičnoj plaži i istraživanju lokalne kulture? Malo ćemo vam približiti egzotičnu destinaciju, na način da ćemo vam pripremiti najpopularnije jelo iz dalekog Tajlanda - Pad Thai s piletinom i đumbirom.

 5. Fitness recept: Kruh od tikvica s dozom proteina i čokolade

  Fitness recept: Kruh od tikvica s dozom proteina i čokolade

  Da li je slatki kruh jedan od vaših užitaka? Ovaj put vam donosimo ukusni fitness kruh od tikvica s dozom proteina, koji ima ugodan okus čokolade. Definitivno nemojte čekati, uživajte u njemu za doručak ili u zdravom snacku, koji će vam pružiti osjećaj sitosti!

 6. Superhrana i njeni učinci na zdravlje i imunološki sustav

  Superhrana i njeni učinci na zdravlje i imunološki sustav

  Superhrana je vrsta hrane i dodataka prehrani koji sadrže izuzetnu količinu vitamina, minerala i antioksidansa. Riječ je o nutritivno uravnoteženoj prehrani koja nudi blagotvorne učinke na zdravlje. Zahvaljujući njima možete ojačati svoj imunološki sustav i tijelo.


Page