Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Najnovije informacije iz fitness svijeta | GymBeam Blog

 1. Fitness recept: Muffini od bundeve i cheesecakea s hrskavim bademima

  Fitness recept: Muffini od bundeve i cheesecakea s hrskavim bademima

  Volite muffine? U tom slučaju će vas sigurno obradovati naš recept za savršene muffine od bundeve i cheesecakea. Odlična su alternativa zdravom doručku, slatkom desertu ili snacku. Osim toga, sadrže puno ukusnog svježeg sira i hrskavih badema. I, date li se nagovoriti?

 2. Arnold Schwarzenegger: 31 savjet za svaku mišićnu skupinu

  Arnold Schwarzenegger: 31 savjet za svaku mišićnu skupinu

  Arnold Schwarzenegger je inspiracija i idol mnogih profesionalaca, ali i početnika u bodybuildingu. U ovom članku smo prema knjizi Nova enciklopedija modernog bodybuildinga napisali 31 Arnoldov savjet za svaku mišićnu skupinu, od bicepsa, tricepsa, ramena i prsnog koša, do zadnje lože.

 3. C.T. Fletcher: plan treninga, prehrana i životna priča

  C.T. Fletcher: plan treninga, prehrana i životna priča

  C.T. Fletcher je bodybuilder, powerlifter, ali prije svega veliki motivator čija je priča zaintrigirala cijeli svijet. Još od malena isticao se među vršnjacima, a situacija je ista i danas kada ima 56 godina. Pogledajte njegovu životnu priču, prehranu i plan treninga.  

 4. Fitness grill party - kako uživati bez nepotrebnih kalorija

  Fitness grill party - kako uživati bez nepotrebnih kalorija

  Povezujete li ljeto s odličnim roštiljem na kojem ne bi smjeli propustiti ukusno pečeno meso i čašu hladnog piva? Ako svoj kalorijski unos želite zadržati na uzici, sada bi trebali obratiti pozornost. Za vas smo pripremili savjete kako uživati u fitness grill zabavi bez da se suzdržavate!

 5. Kako alkohol utječe na mršavljenje, regeneraciju i rast mišićne mase?

  Kako alkohol utječe na mršavljenje, regeneraciju i rast mišićne mase?

  Kaže se da je alkohol pošast čovječanstva. No pogledajte kako alkohol zaista utječe na vaše tijelo, mršavljenje, regeneraciju i rast mišićne mase. Možda ćete biti vrlo iznenađeni!

 6. Ovo se dogodi kada napravite pauzu od vježbanja

  Ovo se dogodi kada napravite pauzu od vježbanja

  I sami dobro znate da je, da biste ostali u formi, potrebno puno napornog rada u pravilnim vremenskim razmacima. No, što se dogodi s vašim tijelom kada napravite pauzu od vježbanja bilo zbog ozljede ili odmora? Ovaj stručni članak će vam to izvrsno objasniti.

Page