Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Najnovije informacije iz fitness svijeta | GymBeam Blog

 1. 12 stvari koje koje morate znati prije nego što počnete izlaziti sa fitness curom

  12 stvari koje koje morate znati prije nego što počnete izlaziti sa fitness curom

  Gospodo, čeznete za tim da uz sebe imate partnericu sa savršenim tijelom koje će vas očarati čak i kada bude pokriveno u trenirci ili širokoj majici? Još prije nego što ju pokušate zbariti, zavirite u njezin svijet i pripremite se na to što donosi dejtanje s fitness curom. 

 2. Jaja i kolesterol-istina o hranjivim tvarima i konzumiranju jaja

  Jaja i kolesterol-istina o hranjivim tvarima i konzumiranju jaja

  Trebamo li jesti cijela jaja ili je bolje odvajati bjelanjak od žumanjka? O štetnosti žumanjaka je napisano mnogo činjenica, ali i besmislica. U našem članku ćete saznati potrebne informacije o jajima i kolesterolu, ali i o značaju konzumacije žumanjka i bjelanjka.


 3. Koji su dodaci prehrani pogodni za žene?

  Koji su dodaci prehrani pogodni za žene?

  Drage dame, ne morate se bojati dodataka prehrani. I uz njihovu pomoć možete smršavjeti, učvrstiti mišiće, poboljšati stanje kože, kose i noktiju, a pomoći će vam i postići sve vaše fitness ciljeve. Koji dodaci prehrani definitivno ne bi trebali nedostajati ni jednoj fitness ovisnici?

 4. Vitamin C: sve što o njemu morate znati dok nije kasno 

  Vitamin C: sve što o njemu morate znati dok nije kasno 

  Vitamin C je važan za cjelokupno zdravlje, pridonosi apsorpciji teških metala, djeluje kao antioksidans i brine o zdravlju desni, zubi, kostiju i krvnih žila. Saznajte kako doprinosi vašem zdravlju i koji su simptomi njegovog nedostatka, otkuda ga i koliko uzimati dok još nije kasno.

 5. 15 najpoznatijih nutritivnih mitova koji će vas iznenaditi

  15 najpoznatijih nutritivnih mitova koji će vas iznenaditi

  Jesu li uistinu sol, crveno meso, kava, jaja kruh nezdravi? Ne vjerujte svim informacijama koje pronađete na internetu već vjerujte znanstvenicima. Pročitajte 15 nutritivnih mitova koji će vas iznenaditi, ali za koje vjerojatno svi znamo.  

 6. Ronnie Coleman i njegov plan treninga, prehrana i intervju

  Ronnie Coleman i njegov plan treninga, prehrana i intervju

  Ronnie Coleman je osmostruki Mr. Olympia, a njegova forma smatrala se najdominantnijom kombinacijom veličine i simetrije koja je ikada bila postignuta. Pogledajte plan treninga, prehranu i intervju s jednim od najvećih bodibildera svih vremena.

Page