Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Najnovije informacije iz fitness svijeta | GymBeam Blog

 1. Glutamin je neophodan sportašu

  Glutamin je neophodan sportašu

  O glutaminu možete pronaći mnogo informacija na internetu ili forumima. To je dodatak prehrani koji je izazvao kaos među bodibilderima i sportašima. Saznajte koje su prednosti i učinci korištenja glutamina tijekom bolesti, stresa ili sportske aktivnosti.


 2. 4 koraka za bolju prehranu

  4 koraka za bolju prehranu

  Jeste li spremni promijeniti način na koji se hranite? Naravno, možete baciti taj cheeseburger i početi s paleo prehranom, cikliranjem ugljikohidrata ili s bilo kojim drugim sustavom koji predstavlja preokret u Vašoj dosadašnjoj prehrani. Ali razmislite dobro, da slučajno sami sebe na ovaj način ne pripremite na neuspjeh. Još prije nego što počnete, steknite vještinu „razumnog“ jedenja.  


 3. Čime obradovati sportaša za Valentinovo? Proteinskim doručkom u krevet!

  Čime obradovati sportaša za Valentinovo? Proteinskim doručkom u krevet!

  Sladak proteinski doručak izrazit će za Valentinovo ono što riječima ne možete izreći. Iznenadite vaše najbliže proteinskim palačinkama s maslacem od orašastih plodova, voćem, jogurtom i našim Jammy Spreadom. Mljac!

 4. Slastan recept: Čokoladni fitness brownies

  Slastan recept: Čokoladni fitness brownies

  Bilo da držite dijetu ili redovito trenirate, sigurno tu i tamo rado uživate u slatkom. U ovom članku vam zato donosimo recept za brownies koji je pun bjelančevina i zajamčeno će vas opskrbiti energijom potrebnom za zahtjevan trening.

 5. Recept: Sladoled od banane od samo 2 sastojka

  Recept: Sladoled od banane od samo 2 sastojka

  Prati li vas pogledom istočkana banana iz kuhinjskog kuta? Nas također. Trudili smo se ignorirati ju, ali ne ide. Izgleda da banane ne stižemo jesti dovoljno brzo i zato si od njih pripremamo proteinske pločice, kekse, muffine, i naravno, smoothieje i slične poslastice. Mi smo se danas odlučili pripremiti sladoled od banane od samo dva sastojka.

 6. Omega-3 masne kiseline: konzumirate li ih dovoljno i u ispravnom omjeru prema omega-6?

  Omega-3 masne kiseline: konzumirate li ih dovoljno i u ispravnom omjeru prema omega-6?

  Da bismo se mogli upustiti u analizu učinaka i važnosti unosa omega-3 i omega-6 masnih kiselina, prvo trebamo objasniti njihovu relevantnost u organizmu. Dio su masnih kiselina, i to zdravih masnoća koje naš organizam koristi za razne vrste zadataka. Pročitajte članak i saznat ćete kako dijelimo omega masne kiseline, koji su im učinci te kada ih je potrebno suplementirati.

Page