Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Najnovije informacije iz fitness svijeta | GymBeam Blog

 1. Fitness recept za lagani kuglof od kave kao od bake

  Fitness recept za lagani kuglof od kave kao od bake

  Kuglof je tradicionalno slatko pecivo koje Vas sigurno podsjeća na posjet kod bake i dede ili na ugodnu obiteljsku atmosferu. Pripremite ga u zdravoj fitness verziji prema našem receptu. 

 2. Jesu li ugljikohidrati poslije treninga ono što Vam je zaista potrebno?

  Jesu li ugljikohidrati poslije treninga ono što Vam je zaista potrebno?

  Jeste li čuli mitove o tome da ćete se od ugljikohidrata poslije treninga udebljati? Ili da će Vam se znatno smanjiti razina hormona za rast? Ne vjerujte tome. Pročitajte naš članak o učincima ugljikohidrata poslije treninga i o tome zašto ih ne biste trebali izostaviti iz svog napitkua poslije treninga.

 3. Orašasti plodovi i sve što o njima trebate znati

  Orašasti plodovi i sve što o njima trebate znati

  Orasi, bademi, pekan orasi, brazilski orasi ili indijski oraščići, ljudskom organizmu pružaju gotovo identične tvari i vitamine korisne za zdravlje. No, svaki od tih orašastih plodova je ipak specifičan po nečemu. Zato smo neke vrste orašastih plodova pobliže proučili, usporedili njihove pozitivne i negativne učinke, a rezultat vam nudimo u članku koji slijedi.

 4. Fitness recept za pripremu izvrsnih pločica s kokosom

  Fitness recept za pripremu izvrsnih pločica s kokosom

  Volite li isprobavati nove recepte? Onda ne možete propustiti ovaj jednostavan recept za pripremu pločica s kokosom koje će vas opskrbiti kvalitetnom dozom energije.

 5. 11 Najučinkovitijih vježbi s pilates loptom za oblikovanje trbuha

  11 Najučinkovitijih vježbi s pilates loptom za oblikovanje trbuha

  Želite li ojačati trbušne mišiće? Za to su fitlope idealne, vježbajte važne mišićne skupine, a također se i dobro zabavite. Pogledajte 11 Najučinkovitijih vježbi s pilates loptom za oblikovanje trbuha

 6. Što je BMI kalkulator i je li uopće pouzdan?

  Što je BMI kalkulator i je li uopće pouzdan?

  Izmjerili ste si visoki BMI, iako redovito trenirate i zdravo se hranite? Gdje je došlo do greške? U članku ćemo vam pojasniti kada visoki BMI ne znači pretilost te zašto se upravo bodibilderi na njega ne bi trebali oslanjati.

Page