Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Najnovije informacije iz fitness svijeta | GymBeam Blog

 1. Fitness recept: Cheesecake s marelicama i hrskavim bademima

  Fitness recept: Cheesecake s marelicama i hrskavim bademima

  Kombinacija skute, sočnih marelica i hrskavih badema stvara savršenu interakciju okusa koja će vas očarati već na prvi komad. Pripremite se za ovaj ukusni proteinski recept!

 2. Vitamin D i sve što Vam je potrebno znati o njemu

  Vitamin D i sve što Vam je potrebno znati o njemu

  Znate li koje beneficije može donositi vitamin D? Kako ga dobivamo i koja je njegova funkcija? Vitamin D je veoma bitan sastojak svakodnevnog života, a njegov nedostatak može uzrokovati važna oboljenja poput rahitisa, osteoporoze, raka ili skleroze.

 3. Gurtne: Zašto, kada i kako ih koristiti?

  Gurtne: Zašto, kada i kako ih koristiti?

  Gurtne su prateća oprema za vježbanje od tkanine ili kože, koje omotate oko zapešća i utega, što će vam olakšati dizanje velikih težina. Zašto, kako i kada biste trebali koristiti gurtne?  

 4. 13 najučinkovitijih vježbi s loptom za fitness

  13 najučinkovitijih vježbi s loptom za fitness

  Posljednji put usredotočili smo se na vježbe za trbuh s loptom za fitness, a danas na sljedećih 13 najučinkovitijih vježbi za oblikovanje cijelog tijela. Osim što ćete poboljšati stabilnost tijela i ojačati mišiće, izvrsno ćete se i zabaviti. Budite inspirirani!

 5. Kolagen u proteinskim dodacima: kako to?

  Kolagen u proteinskim dodacima: kako to?

  Kolagen se uglavnom povezuje s bolnim zglobovima kod sportaša. Međutim, znate li zašto je to tako i kakvu ulogu u našem tijelu igra kolagen? Pročitajte članak u kojem ćete doznati sve o kolagenu, ali i o tome kako ispravno odabrati protein sadrži kolagen.

 6. 6 grešaka zbog kojih ne vidite rezultate

  6 grešaka zbog kojih ne vidite rezultate

  Već dulje vrijeme bavite se vježbanjem, no rezultati su nekako izostali? Nažalost, nisu izostali bez razloga. Rezultati vrlo dobro znaju zašto se nisu pojavili, no ono što će vas utješiti jest to da to znamo i mi. Pogledajte 6 grešaka zbog kojih ne vidite rezultate.

Page