Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Sinefrin 90 tab - GymBeam

Proizvođač: GymBeam
Ocjena:
91 %

Sinefrin je najprodavanije sredstvo za izgaranje masnoća, visoko učinkovit u redukciji tijelesne težine. Stimulira termogenezu (stvaranje topline u organizmu), čime povećava potrošnju energije i bez fizičkog opterećenja. Je to prirodni stimulans koji se dobiva od agruma i poboljšava bazalni metabolizam, koji određuje koliko kalorija spali tijelo u mirnom stanju. Prikladan za muškarce i žene.

U skladištu
Posebna cijena   38,00 kn Standardna cijena   0,00 kn Poštarina od 29.00 kn
(dostava BESPLATNA ako naručite iznad 299.00 kn)

Sinefrin: najprodavanije sredstvo za izgaranje masti, koji učinkovito uklanja masne naslage i pomaže mršavljenju

Sinefrin je najprodavanije sredstvo za izgaranje na Slovačkom tržištu, i ujedno visoko učinkovita i efikasna tvar u redukciji tijelesne težine. Funkcionira na način da stimulira termogenezu - stvara toplinu u organizmu, čime povećava potrošnju energije i bez fizičkog opterećenja. Tako će tijelo potrošiti više energije i bez fizičkog opterećenja. Dobiva se od arguma i najprodavanije je sredstvo za izgaranje masnoće zahvaljujući svojim efikasnim učincima, prirodnoj bazi i pogodnoj cijeni.Naravno, ovo sredstvo za izgaranje masnoća zajedno sa fizičkom aktivnošću i uravnoteženom prehranom, pobrinuti će se za to, da su vaši gubici tijelesne težine i uklanjanje masti još brže.


 

Poboljšava bazalni metabolizam, koji određuje koliko kalorija spali vaše tijelo u mirnom stanju tijekom dana. Sredstvo za izgaranje masnoća Sinefrin spada među stimulanse na prirodnoj bazi. Djeluje na taj način da izaziva u organizmu "osjećaj hlada" (sinefrin djeluje samo na receptore - ne osjećate se fizički hladno) - tijelo počne proizvoditi više topline, dakle trošiti više energije, koju dobiva iz masti.

 

Sinefrin i njegovi učinci

 • stimulira termogenezu
 • podupire uklanjanje masnih naslaga
 • smanjuje težinu
 • ubrzava i stimulira metabolizam, čime povećava potrošnju energije
 • smanjuje pohranu masti

 

Kome je Sinefrin namjenjen?

Sinefrin preporučujemo uzimati sportašima ali i nesportašima koji žele izgubiti višak kilograma.

 

Sredstvo za izgaranje masnoća Sinefrin i njegove prednosti:

 • podupire brzu i efikasnu redukciju težine
 • efikasno izgaranje masnoća
 • termogeni i lipotropni učinci (masnoća se transformira u toplinsku energiju ne samo u mirnom stanju nego i tijekom fizičke aktivnosti) 
 • gubitak težine i bez fizičke aktivnosti
 • smanjuje pohranu masti
 • povećava potrošnju energije tijekom dana 
 • stimulativni učinak

 

Djeluje li Sinefrin i bez vježbanja?

Naravno, preduvjet dugotrajnog smanjenja tijelesne težine je fizička aktivnost koja je dio povećavanja potrošnje energije. Međutim, Sinefrin djeluje i bez fizičkog opterećenja. Uz odgovarajuću prehranu i vježbanje možete povećati učinke ovog sredstva za izgaranje masnoće, koje povećava bazalni metabolizam i tijekom fizičke aktivnosti oslobađa energiju iz masti još brže. 

 

Sinefrin sredstvo za izgaranje masnoća
 

 

Što o njemu kažu istraživanja?

Mnoga su istraživanja pokazala, da dodaci prehrani koji sadrže sinefrin stvarno pomažu spaljivanju masti. I nekoliko drugih studija pokazuje, da ima sinefrin značajni utjecaj na povećanje termogeneze, koja je najbolji suplement na prirodnoj bazi zamjenjujući efedrin.


Je li moguće uzimati Sinefrin dugotrajno?

Da, jest. Međutim, važno je imati na umu, da se tijelo postupno navikne i učinak slabi. Stoga se preporučuje nakon 6 tjedana napraviti 2 tjedna pauzu u konzumaciji proizvoda. Nakon ovog razdoblja moguće je ciklus ponoviti, ako je potrebno.

 

Sastav

Sinefrin (Citrus aurantium), mikrokristalna celuloza, sredstvo za razdvajanje: magnezijev stearat, sorbitol, kalcijev fosfat

 

Doziranje

Preporučujemo uzimati 1-3 tablete proizvoda dnevno, najbolje 30 minuta prije fizičke izvedbe. Može se kombinirati s dodacima prehrani na bazi karnitina ili kofeina, ali ni u kojem slučaju prije spavanja, jer radbuđuje i može prouzročiti nesanicu.

 

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti1 tableta
Energetska vrijednost 41 kJ / 1 kcal
Masti<10 mg
Saharidi0,37 g
Bjelančevine15 mg
Citrus aurantlum125 mg
 od toga sinefrin10 mg
Recenzije korisnika

Sinefrin 90 tab - GymBeam

Write Your Own Review
Vaša ocjena:Sinefrin 90 tab - GymBeam
Vaša ocjena
Pitanja kupaca

Sinefrin 90 tab - GymBeam

Napišite pitanje
Napiši odgovor