Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Često postavljana pitanja

Sastavili smo za vas popis odgovora na najčešće postavljana pitanja koja će vam olakšati kupovinu na našoj web-stranici. Zahvaljujući našem vodiču, imat ćete sve informacije na jednom mjestu .Odabir
proizvoda

Registracija
i postupak naručivanja

Dostava
i plaćanje

Reklamacija
i povrat robe

Veleprodajna
suradnja

Odabir proizvoda

Možete li me savjetovati oko odabira proizvoda?

Vrlo rado ćemo vas savjetovati prilikom odabira dodataka prehrani, progresivnih namirnica i ostalog fitness asortimana koji nudimo na našoj stranici. Dovoljno je da se telefonski obratite našoj centralnoj službi za korisnike na broj +385 1 344 5859 ili putem e-maila na adresu [email protected]. Rado ćemo vam odgovoriti na sva vaša pitanja. Također, puno informacija o našim proizvodima možete pronaći i na našoj web-stranici Youtube GymBeam HR ili na našem GymBeam blogu.

Gdje mogu dobiti informacije o raspoloživosti nedostupnih proizvoda?

Rado ćemo za vas provjeriti dostupnost proizvoda kojih trenutno nema na skladištu, putem [email protected] ili telefonski na našoj info liniji +385 1 344 5859. Također, možete se prijaviti na automatsku e-mail obavijest za određeni nedostupni proizvod i bit ćete obaviješteni kada taj proizvod ponovno bude na lageru.

Što znači "standardna cijena" koja se navodi kod proizvoda?

Standardna cijena označava prosječnu cijenu za koji proizvod možete kupiti u drugim web-shopovima. GymBeam vam na taj način jamči najbolje prodajne cijene.

Gdje mogu naći tablicu veličina?

Dimenzije odjeće su u pravilu navedene u tablici veličina na kraju opisa proizvoda. Ako niste pronašli tražene podatke, kontaktirajte našu službu za korisnike telefonom na broj +385 1 344 5859 ili e-mailom na adresi [email protected].

Registracija i postupak naručivanja

Moram li se obvezno registrirati ako želim kupovati u GymBeam e-trgovini?

Nije se potrebno registrirati. Dovoljno je ispuniti formular za naručivanje. No, prednost je ako imate registrirani račun jer pomoću njega možete pratiti stanje vaše narudžbe te možete dobiti i ostale prednosti našeg programa vjernosti.

Zašto mi ne uspijeva prijaviti se na svoj račun?

Jedan od razloga može biti i taj da upisujete pogrešnu lozinku ili ste se registrirali pomoću drugog e-maila. Ako se ne uspijevate prijaviti na svoj račun, kontaktirajte našu korisničku podršku putem e-maila [email protected] ili telefonski putem naše info linije +385 1 344 5859.

Je li sve u redu s mojom narudžbom ako mi nije došao e-mail s potvrdom?

Nakon dovršetka procesa narudžbe trebao bi vam stići e-mail s potvrdom. U slučaju da vam e-mail nije stigao, provjerite SPAM pretinac u vašoj pristigloj pošti (inboxu). Ako se potvrda o zaprimanju narudžbe ne nalazi ni tamo, moguće je da je došlo do pogreške. U tom slučaju zamolit ćemo vas da kontaktirate našu korisničku podršku putem e-maila na [email protected] ili nazovite našu info liniju +385 1 344 5859.

Može li se proizvod naručiti i telefonski?

Ako vam ne uspijeva napraviti narudžbu na web-stranici www.gymbeam.hr, nazovite broj +385 1 344 5859 i rado ćemo vam putem telefona pomoći s naručivanjem proizvoda.

Gdje mogu saznati stanje moje narudžbe?

Svoju narudžbu možete pratiti nakon prijave putem vašeg računa na web-stranici GymBeam. Ako nemate otvoreni račun, možete kontaktirati našu korisničku podršku, koja će vam će vam dati podatke o vašoj narudžbi.

Kako mogu poništiti ili izmijeniti narudžbu?

Izmjene u narudžbi može izvršiti samo naš korisnički servis, stoga ako vam naručene stavke ne odgovaraju, bez odlaganja obratite nam se na našu info liniju +385 1 344 5859 ili nam pišite na [email protected]. To isto vrijedi i za poništenje narudžbe. No ako je narudžba već poslana, na nju nije moguće utjecati. U slučaju da neke od proizvoda želite vratiti ili ih želite zamijeniti, kontaktirajte našu korisničku podršku.

Dostava i plaćanje

Kada će mi biti isporučen paket?

Pakete otpremamo u roku od 24 sata od predaje narudžbe. Naši ugovorni prijevoznici garantiraju isporuku vaše narudžbe već sljedeći radni dan. Međutim, ne možemo jamčiti isporuku u roku od 24 sata tijekom praznika ili velikih rasprodaja. Pakete isporučujemo u najkraćem mogućem roku, a zatim je odgovornost na prijevoznoj tvrtki za rok u kojem će paket biti dostavljen tijekom praznika s obzirom na opterećenost.

Isporučujete li narudžbe i preko vikenda?

Ne. Dostavna služba vrši isporuku samo radnim danima.

Koje su mogućnosti dostave? Kolika je cijena za troškove dostave?

Dostava se vrši putem ugovorne dostavne službe GLS, u sve dijelove Hrvatske, uključujući i otoke. Standardna cijena dostave unutar cijele Hrvatske je 29 kn. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 299 kn.

Dostavljate li pošiljke i u druge zemlje osim Hrvatske?

Narudžbe izvršene na stranici www.gymbeam.hr isporučujemo samo u Republici Hrvatskoj. Ako želite isporuku u drugu europsku zemlju, narudžbu možete izvršiti na sljedećim web-stranicama:

Belgija, Cipar, Danska, Finska, Francuska, Grčka, Irska, Italija, Litva, Latvija, Luksemburg, Malta, Nizozemska, Portugal, Španjolska, Švedska, Velika Britanija - www.gymbeam.com

Gdje mogu pratiti svoju pošiljku?

Nakon slanja pošiljke s našeg skladišta dobit ćete informativni e-mail s brojem pošiljke. Zatim možete pratiti stanje svoje pošiljke izravno na web-stranici dostavne službe.

Koje su mogućnosti plaćanja?

Plaćanje pouzećem - Narudžbu ćete platiti dostavljaču u gotovini prilikom preuzimanja pošiljke na vašoj adresi. Administrativna naknada za plaćanje pouzećem iznosi 3,5 kn. Ova naknada je uključena u konačni iznos Vaše narudžbe.

Plaćanje karticom online - Svoju narudžbu možete platiti karticom s kojom je omogućeno plaćanje putem interneta. Ovo je praktičan i siguran način bezgotovinskog plaćanja. Trenutno prihvaćamo kreditne kartice VISA, VISA Electron, Maestro i MasterCard.

Bankovnim transferom - Plaćanje narudžbe možete izvršiti i putem internetskog bankarstva. Na vašu email adresu poslat ćemo podatke potrebne za plaćanje putem elektroničkog bankarstva. Plaćanje možete izvršiti u roku od 3 dana od podnošenja narudžbe. Obavezno popunite sve potrebne podatke, posebno Poziv na broj, jer se u protivnom postupak može produžiti. Pošiljku ćemo Vam poslati tek nakon što uplatu registriramo na našem računu.

GymBeam poklon bonom - Poklon bon za kupnju u GymBeam e-trgovini možete iskoristiti za cijeli asortiman. Unesite kod poklon bona u polje "Primijeni popust" u prvom koraku uređenja vaše košarice. Nakon toga će se cijena narudžbe umanjiti za iznos poklon bona. Možete iskoristiti samo jedan kupon po narudžbi.

Ove i ostale informacije možete pronaći i na našoj web-stranici u odjeljku Dostava i plaćanje.

Kako iskoristiti voucher/kupon za popust?

Kupon ili poklon bon možete iskoristiti u košarici, na 1. koraku vaše narudžbe. Na dnu, pored gumba “Završi narudžbu”, nalazi se prozorčić u koji upisujete svoj broj kupona. Ne zaboravite ga potvrditi pritiskom na gumb “Primijeni popust”. Sustav oduzima iznos poklon bona od ukupne cijene vaše narudžbe. Također nudimo i kupone za popust koje ste dobili od naših brand ambasadora, a koji se mogu primijeniti na sve proizvode GymBeam, Beast Pink, VanaVita i Strix.

Reklamacija i povrat robe

Kurir mi je donio vidno oštećen paket. Što mogu poduzeti u vezi toga?

Ako vam kurir donese oštećen paket, preporučujemo da ga ne preuzimate. Prilikom preuzimanja pošiljke, Kupac je dužan provjeriti postoje li eventualno vidljiva vanjska oštećenja na pošiljci (otvoren, poderan, nagnječen, mokar paket) i odmah ih reklamirati dostavnom djelatniku, te odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva oštećenja. Prijevoznik će nas obavijestiti o oštećenju, a mi ćemo vam zatim ponovno poslati paket.

Moja narudžba sadrži neispravan proizvod, proizvod nedostaje ili se u njoj nalazi proizvod koji nisam naručio/la. Što trebam učiniti?

Ako imate bilo kakvih problema s vašom narudžbom (oštećena roba, nedostaje proizvod, poslana je kriva roba), ne oklijevajte kontaktirati našu korisničku službu što je prije moguće. Pošaljite nam svoj zahtjev na e-mail [email protected] s priloženim fotografijama paketa i njegovim sadržajem ili nazovite našu info liniju na +385 1 344 5859. Obradit ćemo vaš zahtjev tijekom radnih dana, i to u roku od nekoliko sati.

Želim zamijeniti kupljeni proizvod. Što trebam napraviti?

Proizvode ne mijenjamo. Ako vam iz bilo kojeg razloga proizvod ne odgovara, možete ga bez naknade vratiti, a sukladno politici i uvjetima povrata. Po primitku paketa s proizvodom ili proizvodima koje ste vratili, povrat novca izvršit ćemo u najkraćem mogućem roku. Nakon toga možete ponovno naručiti željenu varijaciju proizvoda. Pošaljite nam zahtjev za povrat na [email protected] ili nazovite našu info liniju na +385 1 344 5859. Moguće je vratiti samo kupljeni proizvod, ali ne i poklon proizvod/e. Molimo, ne šaljite nam robu poštom ili drugim kurirskim službama bez dogovora s našom korisničkom službom.

Želim napraviti povrat kupljenih proizvoda. Što trebam napraviti?

Ako želite izvršiti povrat kupljenih proizvoda, javite nam se na [email protected] ili nazovite našu info liniju na +385 1 344 5859. Proizvod možete vratiti neoštećen u roku od 30 kalendarskih dana, sukladno uvjetima za povrat. U paket stavite ispunjen reklamacijski formular. Izravne troškove povrata robe korisnik mora snositi sam. Nakon preuzimanja paketa izvršit ćemo povrat novca.

Želim reklamirati kupljenu robu. Što trebam napraviti?

Ako želite iz bilo kojeg razloga reklamirati proizvod (npr. oštećen proizvod), pošaljite nam svoj zahtjev na e-mail [email protected] ili nazovite našu info liniju na +385 1 344 5859, te navedite broj narudžbe i proizvode koje reklamirate. Nakon što je reklamacija obrađena i potvrđena pripremite i spakirajte proizvode. Predlažemo da proizvode spakirate u GymBeam kutiju u kojoj su Vam proizvodi i dostavljeni i čekate daljne obavijesti. Paket će pokupiti djelatnik dostavne službe (kurir). Kuriru dajte paket koji želite vratiti. Prikup bi se trebao dogoditi u roku od dva radna dana od primitka vašeg zahtjeva, i to na adresi navedenoj u vašoj narudžbi. Molimo, ne šaljite nam robu poštom ili drugim kurirskim službama. U paket stavite ispunjen reklamacijski formular. Provjerite jesu li svi podaci na obrascu točni. Nakon preuzimanja paketa, izvršit ćemo reklamaciju i poslati vam reklamirani proizvod ili vam vratiti novac. Više informacija o mogućnostima i načinu prigovora možete pronaći na stranici Postupak reklamacije.

Mogu li prilikom podnošenja reklamacije/povrata proizvoda vratiti samo dio narudžbe?

Naravno. Ako ste unutar jedne narudžbe naručili više stavki, slobodno možete reklamirati ili vratiti samo ono što vam ne odgovara.

Naručio/la sam proizvod, ali nije mi dostavljen. Što trebam napraviti?

Ako vam narudžba nije dostavljena u roku od 4 radna dana od kada ste je izvršili, ne oklijevajte nas kontaktirati putem naše info linije na +385 1 344 5859 ili nam pišite na [email protected].

Veleprodajna suradnja

Kako mogu uspostaviti veleprodajnu suradnju?

Tvrtka GymBeam nudi mogućnosti veleprodajne suradnje. Našim partnerima nudimo nekoliko pogodnosti, uključujući nižu cijenu i besplatnu dostavu. Više o prednostima i mogućnostima veleprodajne suradnje možete saznati na našoj web-stranici u odjeljku veleprodaja. Ako imate dodatnih pitanja vezanih uz veleprodajnu suradnju, možete ih poslati na ovu adresu e-pošte [email protected] ili ispunite B2B formular na https://gymbeam.hr/b2b/form.