Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Vitaminski RTD napitci

Vitaminski RTD napitci

Vitaminski RTD napitci je kategorija napitaka u limenci ili boci koji su spremni za neposrednu konzumaciju. To znači da ih nije potrebno miješati zajedno s vodom ili bilo kojim drugim tekućinama. Sadržaj odabranih vitamina i minerala glavna je prednost RTD vitaminskih napitaka. Primjerice, magnezij pomaže smanjiti umor i iscrpljenost, pridonosi ravnoteži elektrolita i utječe na funkciju mišića i živčanog sustava. Cink također igra bitnu ulogu u doprinosu pravilnom metabolizmu makronutrijenata, održavanju zdravih kostiju i normalne razine testosterona u krvi. Žene će posebno cijeniti njegov učinak na održavanje zdrave kose, noktiju i kože. I na kraju, ali ne i najmanje važno, vitamini B6 i B12 u tim su napitcima također često prisutni i doprinose pravilnoj funkciji imunološkog sustava, živčanog sustava, metabolizmu energije i mentalnoj dobrobiti.

Čitati više

Ti se napitci obično mogu pohvaliti nižom količinom šećera, tako da možete uživati u njima čak i ako pokušavate smršavjeti. Savršeno su osvježenje tijekom treninga ili u bilo koje doba dana. Njihova konzumacija posebno je pogodna za sportaše, jer tijekom svojih aktivnosti znojem gube važne minerale, poput klorida, kalcija i magnezija. RTD vitaminski napitci pomoći će u njihovoj nadoknadi, podržati ukupnu hidrataciju i na taj način poboljšati maksimalne performanse. A ako želite saznati više o tome zašto je hidratacija vrlo važna, ne biste smjeli propustiti naš članak o unosu vode i njezinom utjecaju na zdravlje

sakrij opis
Ne možemo naći nijedan proizvod koji odgovara ovom pretraživanju.
Niste pronašli što tražite? Kontaktirajte nas.