Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Masažni Pištolj VI Black - GymBeam

Proizvođač: GymBeam
Ocjena:
94 %

Masažni Pištolj VI Black je inovativno regenerativno pomagalo koje ima široku primjenu za regeneraciju sportaša. Zahvaljujući svojoj naprednoj tehnologiji i jednostavnoj upotrebi, može pomoći u smanjenju ukočenosti i napetosti mišića, poboljšanju protoka krvi u masiranim mišićima i tako cjelokupnu regeneraciju ili rehabilitaciju učiniti još učinkovitijima.

 

Trenutno nije raspoloživo
Očekivana cijena 620,00 kn

Masažni Pištolj VI Black - Revolucionarno pomagalo za sportaše koje ubrzava regeneraciju i ublažava ukočenost mišića

Masažni Pištolj VI Black je revolucionarno pomagalo za sportaše, masere i fizioterapeute, kako bi se regeneracija ubrzala i bila što učinkovitija. Zahvaljujući snažnom motoru, može razviti brzinu do 3,200 okretaja po minuti RPM, što će vam pomoći u ublažavanju ukočenosti mišića, napetosti i poboljšanju protoka krvi u masiranom području. To će osigurati učinkovitije "metaboličko čišćenje" u obliku uklanjanja raznih otpadnih tvari energetskog metabolizma i povećati opskrbu kisikom i drugim potrebnim hranjivim tvarima za bržu i učinkovitiju regeneraciju mišićnog tkiva. Njegove visoke performanse također omogućuju aktiviranje "okidačkih točaka", opipljivih čvorića veličine 2-6 mm, koji su bolni, a njihova aktivacija u mnogim slučajevima može značajno ublažiti bol, ukočenost i napetost mišića. Također će dobro poslužiti za facijalnu masažu. 

                      

Masažni Pištolj VI Black je opremljen s LCD zaslonom na dodir i ima 30 razina intenziteta. Lagan je (1,200 grama) i ima protukliznu ručku, koja osigurava lako držanje, tako da si možete pružiti izvrsnu masažu. Moderna torbica sadrži 6 izmjenjivih glava, zahvaljujući kojima možete svoje mišiće masirati različitim intenzitetom. Pakiranje također uključuje punjač za bateriju kapaciteta 2500 mAh, baterija može trajati 4-6 sati. Posebno ćete ga cijeniti nakon zahtjevnog pješačenja ili vožnje bicikla u prirodi ili nakon teškog treninga.

          

Masažni Pištolj VI Black - GymBeam

   

Masažni Pištolj VI Black i njegove prednosti 

 • masažni pištolj s 30 stupnjeva intenziteta i brzinom od 3.200 okretaja po minuti RPM 
 • bežična baterija s vijekom trajanja 4-6 sati 
 • opremljen LCD zaslonom osjetljivom na dodir 
 • lagan je, teži 1,200 grama i ima ergonomski oblik 
 • jedno pakiranje sadrži 6 izmjenjivih glava 
 • dolazi u elegantnoj torbici 
 • ublažava ukočenost i napetost mišića 
 • može poboljšati cirkulaciju krvi u masiranom području i ublažiti bol   
 • inovativno pomagalo za regeneraciju sportaša           

           

          

Tehničke specifikacije 
Prednosti LCD zaslon na dodir
Baterija punjiva, 24V Li-Ion 2500 mAh
Vijek trajanja baterije 4-6 sati (ovisno o odabranoj brzini)
Vrijeme punjenja 2 sata
Brzine 30 podesivih postavki brzine
Masažne glave 6 izmjenjivih dodataka za masažni pištolj
Frekvencija 3200 rpm
Amplituda 10 mm
Visina zvuka do 45 db
Težina 1,2 kg

Kako koristiti masažni pištolj?

Punjenje:

 • Prije prve upotrebe proizvoda trebate potpuno napuniti bateriju, što traje do 6 sati. Jednostavno priključite punjač u standardnu utičnicu, a zatim konektor punjača priključite u priključak za punjenje baterije na dnu ručke masažnog pištolja. Na dnu ručke se također nalazi i prekidač za uključivanje/isključivanje.
 • Nakon što napravite sve navedene korake, LED svjetlo na ručki će početi treptati zeleno, što znači da se baterija puni. Čim LED svjetlo prestane treptati i ostane zeleno, baterija je potpuno napunjena.
 • Baterija se može puniti u bilo kojem trenutku i na bilo kojoj razini napunjenosti (ako još nije potpuno napunjena).
 • Prosječno trajanje baterije je približno 4-6 sati, ovisno o odabranoj brzini programa masaže i primijenjenom masažnom pritisku tijekom uporabe.
 • Isključite punjač iz utičnice nakon svakog punjenja.
 • Da biste izvukli bateriju, pritisnite plastični gumb smješten na kućištu pištolja, a zatim oprezno i umjereno izvucite ručicu baterije. Bateriju vratite natrag u kućište pištolja jednostavnim umetanjem u prvobitni položaj.

 

Upotreba:

 • Odaberite željenu glavu masažnog pištolja i umetnite je. Provjerite je li glava pravilno postavljena.
 • Na dnu ručke pronaći ćete prekidač za "uključivanje" i "isključivanje", koji trebate prebaciti u položaj "ON".
 • Kad je uređaj uključen, LED svjetlo na ručki zasvijetlit će zeleno, a LCD zaslon na uređaju će se uključiti.
 • Da biste pokrenuli masažni pištolj, pritisnite srednju crvenu tipku na LCD zaslonu.
 • Pomoću tipki + i - na LCD zaslonu odaberite željeni intenzitet (brzinu) u rasponu od 1-30.
 • U desnom dijelu zaslona se nalazi brojčana skala do 100, koja pokazuje razinu napunjenosti baterije, gdje 100 označava potpuno napunjenu bateriju.
 • Masažni pištolj koristite samo na suhom dijelu kože uz potrebnu brzinu i intenzitet. Masirajte željeno područje oko 60 sekundi, a zatim glatko prijeđite na sljedeći dio tijela.
 • Kad želite zaustaviti i završiti masažu, ponovno pritisnite srednju crvenu tipku na LCD zaslonu.
 • Na dnu ručke pronaći ćete prekidač za status "UKLJUČENO" i "ISKLJUČENO", prebaciti ga u položaj "OF" i potpuno će se isključiti proizvod.
 • Zatim nježno izvucite glavu masažnog pištolja.
 • Nakon upotrebe, površinu masažnog pištolja i korištenu glavu prebrišite vlažnom krpom i zatim posušite.

 

Priručnik za upotrebu glava masažnog pištolja:

 • Masažna Glava Vilica: Obično se koristi za opuštanje i masažu dugih i uskih mišića koji su, na primjer, u području kralježnice - mišići kralježnice. Može se koristiti i za pažljivu i sporu masažu područja vrata, Ahilove tetive ili potkoljenice.
 • Masažna Glava Metak: Zaobljena glava pomaže kod intenzivnije i dublje masaže mišića. Masažna glava je pogodna za masiranje i aktiviranje Trigger točki.
 • Masažna Glava Okrugla: Ovo je najsvestraniji dodatak za masažu. Ima široku upotrebu na velikim mišićnim skupinama i njihovoj masaži srednjeg intenziteta. To ćete cijeniti, na primjer, kada masirate leđa, ramena, ruke, bokove, stražnjicu, kvadriceps, tetive ili listove.
 • Masažna Glava Ravna: Pogodna je za masažu cijelog tijela, posebno područja s ravnim mišićima i oko osjetljivih i koštanih područja. Pogodna je za masažu leđnih mišića ili podlaktica.
 • Masažna Glava Zlatni Prst: možete je koristiti kao nježniju alternativu Masažne Glave Metak za aktiviranje i oslobađanje Trigger točaka, što može ublažiti njihovu ukočenost, bol i napetost. Ova masažna glava se posebno koristi za masiranje mekih tkiva i manjih dijelova tijela, replicirajući pokrete dlanova ili tabana.
 • Masažna Glava Bradva: Zahvaljujući manjem djelujućem području glave za masažu, ona doseže čak i teško dostupna mjesta, a učinkovito masira, na primjer, područje vratne kralježnice, dlanova ili stopala. Pogodna je i za masiranje leđnih mišića. U području vratne kralježnice potreban je povećani oprez, nježnost i uporaba manjeg intenziteta.

 

Jamstvo

Jamstvo traje 2 godine od datuma kupnje i ne vrijedi u sljedećim slučajevima:

 • Šteta nastala slučajnim nepravilnim rukovanjem, nepravilnom uporabom ili transportom.
 • Proizvod je bio podvrgnut neovlaštenom popravku ili neovlaštenom rukovanju.
 • Proizvod se nije koristio prema uputama.
 • Šteta premašuje cijenu proizvoda.
 • Kvarenje isporučenog proizvoda zbog nepravilnog skladištenja, uporabe ili čišćenja.
 • Ako niste dostavili datum kupnje.

 

Upozorenje 

Posavjetujte sa svojim liječnikom prije upotrebe proizvoda, posebno ako imate zdravstvenih problema, ako imate stalnu akutnu ili kroničnu bolest, ako ste trudni ili ste operirali zglobove. Proizvod je namijenjen samo odraslim osobama. Ne upotrebljavajte masažni pištolj na zglobovima, glavi ili drugim koštanim dijelovima tijela. Nakon upotrebe se mogu pojaviti modrice. Čim osjetite nelagodu ili bol u masiranom području, odmah prestanite koristiti proizvod. Držite kosu ili bilo koji dio tijela podalje od pokretnog dijela uređaja i ventilacijskih otvora na stražnjoj strani motora, kako biste spriječili povredu. Nemojte umetati nikakve predmete u ventilacijske otvore za hlađenje na stražnjoj strani motora. Uređaj nije namijenjen za upotrebu pod vodom, niti u uvjetima gdje postoji mogućnost ulaska vode u unutarnji sustav, na primjer kroz rupe za hlađenje motora. Uvijek izbjegavajte bilo kakvu mogućnost da voda uđe u proizvod. Proizvod čuvajte i koristite dalje od tekućine i izvora topline. Koristite samo punjač priložen u pakiranju proizvoda. Prije svake upotrebe pažljivo provjerite uređaj. Ne ometajte rad proizvoda ni na koji način. Uređaj nemojte pokretati niti puniti bez nadzora. Ne rukujte proizvodom na bilo koji opasan način koji bi mogao oštetiti proizvod ili ozlijediti korisnika. Nemojte uklanjati vijke niti pokušavati rastaviti proizvod. Nakon neprekidnog rada od jednog sata, isključite proizvod i ostavite ga pola sata prije ponovne uporabe. Proizvod čuvajte na suhom mjestu, zaštitite od topline, vlage i izravne sunčeve svjetlosti.

Recenzije korisnika

Masažni Pištolj VI Black - GymBeam

Opća recenzija proizvoda

94%
94%
Prosječna ocjena od 16 recenzije
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Ukupna ocjena

verificiranih orisnika

97.8 %

Najkorisnije pozitivne recenzije

100.0000 %
4 korisnika smatra ovu recenziju korisnom
0 korisnika smatra ovu recenziju beskorisnom
Ispostavilo se da je kupnja ovog masažera bila najbolja odluka do sada. Omjer cijene i kvalitete je savršen. Masažer ima jako puno programa i možete ga koristiti poslije svakog treninga, ali i u dane opuštanja nakon napornog dana. Ovaj masažer svakako zaslužuje čistu peticu i iskrenu preporuku.

Da li Vam je ovo pomoglo?

Najkorisnije negativne recenzije

Sve recenzije Masažni Pištolj VI Black - GymBeam

 1. 100%

  Filip

  Priloženo:

  Da li Vam je ovo pomoglo?

  Preporučujem
  Pokazao se i više nego koristan
  Ispostavilo se da je kupnja ovog masažera bila najbolja odluka do sada.
  Omjer cijene i kvalitete je savršen.
  Masažer ima jako puno programa i možete ga koristiti poslije svakog treninga, ali i u dane opuštanja nakon napornog dana.
  Ovaj masažer svakako zaslužuje čistu peticu i iskrenu preporuku.
Write Your Own Review
Vaša ocjena:Masažni Pištolj VI Black - GymBeam
Vaša ocjena
Proizvedeno
Kina
Distributer
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Vrsta proizvoda:
dodaci
EAN
8586022212864
Broj komada po paleti
1 kom.
Broj komada po pakiranju
50 kom.
Bruto težina
1.52 kg
Dužina
23.50 cm
Širina
11.00 cm
Visina
29.00 cm
Glavna kategorija

Upozorenje:

Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Pitanja kupaca

Masažni Pištolj VI Black - GymBeam

Napišite pitanje
Napiši odgovor

Kako podržati regeneraciju pomoću masažnog pištolja i ostalih alata?

Kako povećati regeneraciju svog tijela? Izvrsno rješenje može biti masaža kod kuće s učinkovitim alatima. Upoznajte njihove prednosti u današnjem članku.

Zagrijavanje, istezanje i hlađenje - jesu li zaista važni?

Istezanje ili zagrijavanje osnova su svakog plana treninga na što se, nažalost, često zaboravlja. Istovremeno, ono igra zaista važnu ulogu prilikom izgradnje mišića, smanjivanja bolova u mišićima i sprečavanja ozljeda. Pročitajte o tome koje tehnike istezanja poznajemo i koje su njihove prednosti. 

Popis vježbi : mišići nogu, zadnja loža, listovi i natkoljenice.

Posljednji dio liste vježbi u kojem ćete naći vježbe na ENG i HR jeziku bit će usredotočen na mišićnu partiju – mišići nogu, hamstrinzi, listovi i natkoljenice

Popis vježbi: Stomačni mišići

Članak iz skupine liste vježbi ovaj je put usredotočen na trbušne mišiće na engleskom i hrvatskom jeziku. U članku ćete također naći ilustrativna videa.

Items 1 to 5 of 5 total

Page