Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Vježbe i treninzi

 1. Trening na otvorenom - zašto i kako započeti vježbanje na svježem zraku

  Trening na otvorenom - zašto i kako započeti vježbanje na svježem zraku

  Vježbanje vani može biti učinkovita alternativa treningu u fitness centru. Ukoliko volite svježi zrak, iskoristite lijepo vrijeme za outdoor trening. Upoznajte njegove prednosti i savjete za vježbe kojima ćete uživati u prirodi i istovremeno poboljšati formu.


 2. 6 razloga da isprobate intervalni trening visokog intenziteta (HIIT) i plan treninga

  6 razloga da isprobate intervalni trening visokog intenziteta (HIIT) i plan treninga

  Prema istraživanjima je intervalni trening visokog intenziteta (HIIT) najučinkovitiji način sagorijevanja masti, viška kilograma i stjecanja kondicije. Stoga vam nudimo plan HIIT treninga i 6 razloga zašto da njime zamijenite tradicionalni kardio.

 3. Vježbajte u udobnosti svog doma - vježbe sa vlastitom težinom i pomagala za vježbanje

  Vježbajte u udobnosti svog doma - vježbe sa vlastitom težinom i pomagala za vježbanje

  Nismo uvijek u mogućnosti otići u teretanu i kvalitetno odvježbati. Previše obaveza vezanih za posao, nemogućnost pronalaska dobre teretane ili jednostavno ne volite trenirati u društvu drugih ljudi. Međutim, sve to vas ne mora sprječavati u dosezanju svoje figure iz snova. S nama pogledajte koje su to najbolje vježbe s vlastitom težinom koje možete vježbati u udobnosti doma. 

 4. 8 savjeta kako oblikovati savršenu stražnjicu

  8 savjeta kako oblikovati savršenu stražnjicu

  Čvrstu i zaobljenu stražnjicu ne možete oblikovati tek tako. To zahtjeva promišljeni trening, pošteno vježbanje i pravilne vježbe. Zato smo za vas pripremili sažetak od 8 savjeta kako oblikovati savršenu stražnjicu koji će vam pomoći da se približite svojem cilju.

 5. Alexandra Bring o treningu i motivaciji

  Alexandra Bring o treningu i motivaciji

  Alexandra Bring je mlada fitness diva i model iz Švedske koja vodi jedan od najčitanijih fitness blogova. Specijalizirala se za prehranu, planove treninga, ali i ravnotežu tjelesnog i mentalnog zdravlja. Pogledajte intervju s Alexandrom Bring, inspirirajte se i motivirajte.

 6. Treba li započeti trening s vježbama snage ili kardiom?

  Treba li započeti trening s vježbama snage ili kardiom?

  Treba li započeti trening s vježbama snage ili kardiom? Nažalost, nema konkretnog odgovora. Stručnjaci se slažu, da redoslijed treba ovisiti o vašim ciljevima. Pogledajte popis najčešćih ciljeva i preporuka za vaš redoslijed treninga.

Page