Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Vježbe i treninzi

 1. 8 savjeta kako oblikovati savršenu stražnjicu

  8 savjeta kako oblikovati savršenu stražnjicu

  Čvrstu i zaobljenu stražnjicu ne možete oblikovati tek tako. To zahtjeva promišljeni trening, pošteno vježbanje i pravilne vježbe. Zato smo za vas pripremili sažetak od 8 savjeta kako oblikovati savršenu stražnjicu koji će vam pomoći da se približite svojem cilju.

 2. Alexandra Bring o treningu i motivaciji

  Alexandra Bring o treningu i motivaciji

  Alexandra Bring je mlada fitness diva i model iz Švedske koja vodi jedan od najčitanijih fitness blogova. Specijalizirala se za prehranu, planove treninga, ali i ravnotežu tjelesnog i mentalnog zdravlja. Pogledajte intervju s Alexandrom Bring, inspirirajte se i motivirajte.

 3. Treba li započeti trening s vježbama snage ili kardiom?

  Treba li započeti trening s vježbama snage ili kardiom?

  Treba li započeti trening s vježbama snage ili kardiom? Nažalost, nema konkretnog odgovora. Stručnjaci se slažu, da redoslijed treba ovisiti o vašim ciljevima. Pogledajte popis najčešćih ciljeva i preporuka za vaš redoslijed treninga.

 4. Ronnie Coleman i njegov plan treninga, prehrana i intervju

  Ronnie Coleman i njegov plan treninga, prehrana i intervju

  Ronnie Coleman je osmostruki Mr. Olympia, a njegova forma smatrala se najdominantnijom kombinacijom veličine i simetrije koja je ikada bila postignuta. Pogledajte plan treninga, prehranu i intervju s jednim od najvećih bodibildera svih vremena.

 5. Popis vježbi: triceps i mišići podlaktice

  Popis vježbi: triceps i mišići podlaktice

  Čeznete za velikim i mišićavim tricepsima? Željeli biste imati masivne podlaktice s vidljivim mišićima i venama? Odlično, nastavite s čitanjem! Pripremili smo za vas popis onih najboljih vježbi za triceps koje ne bi smjele nedostajati u vašem planu treninga za oblikovanje ruku.

 6. Vježbe za lože - kako ojačati mišiće stražnjeg dijela bedara?

  Vježbe za lože - kako ojačati mišiće stražnjeg dijela bedara?

  Znate li najbolje vježbe za ložeMišići stražnjeg dijela bedara jednako su važni kao i kvadricepsi ili listovi. Izgradite si mišićava bedra koja će poboljšati stabilnost koljena i k tome izgledaju odlično. Upoznajte najbolje vježbe za oblikovane lože! 

Page