Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Vježbe i treninzi

 1. Ronnie Coleman i njegov plan treninga, prehrana i intervju

  Ronnie Coleman i njegov plan treninga, prehrana i intervju

  Ronnie Coleman je osmostruki Mr. Olympia, a njegova forma smatrala se najdominantnijom kombinacijom veličine i simetrije koja je ikada bila postignuta. Pogledajte plan treninga, prehranu i intervju s jednim od najvećih bodibildera svih vremena.

 2. Popis vježbi: triceps i mišići podlaktice

  Popis vježbi: triceps i mišići podlaktice

  Čeznete za velikim i mišićavim tricepsima? Željeli biste imati masivne podlaktice s vidljivim mišićima i venama? Odlično, nastavite s čitanjem! Pripremili smo za vas popis onih najboljih vježbi za triceps koje ne bi smjele nedostajati u vašem planu treninga za oblikovanje ruku.

 3. Vježbe za lože - kako ojačati mišiće stražnjeg dijela bedara?

  Vježbe za lože - kako ojačati mišiće stražnjeg dijela bedara?

  Znate li najbolje vježbe za ložeMišići stražnjeg dijela bedara jednako su važni kao i kvadricepsi ili listovi. Izgradite si mišićava bedra koja će poboljšati stabilnost koljena i k tome izgledaju odlično. Upoznajte najbolje vježbe za oblikovane lože! 

 4. Trenirajte kao Dwayne "The Rock" Johnson

  Trenirajte kao Dwayne "The Rock" Johnson

  Pogledajte plan treninga i prehranu profesionalnog hrvača i glumca po imenu Dwayne "The Rock" Johnson i nadahnite se. Osim toga, članak sadrži i njegove tajne uspjeha, koje možete primijeniti kako biste se približili svojim fitness i životnim ciljevima.

 5. Frank Zane: prehrana i plan treninga legende bodybuildinga

  Frank Zane: prehrana i plan treninga legende bodybuildinga

  Frank Zane smatra se najestetičnijim bodybuilderom dosad. Pogledajte plan prehrane i treninga s kojim je porazio i velikane poput Arnolda Schwarzneggera.

Page