Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Fitness recepti

 1. Fitness recept: Kremasti tiramisu zadivljujućeg okusa

  Fitness recept: Kremasti tiramisu zadivljujućeg okusa

  Ide li vam voda na usta kada čujete riječ tiramisu? Onda biste trebali pripremiti našu fitness verziju ovog popularnog kremastog kolača s dozom kave. Vjerujete nam, nećete požaliti!

 2. Fitness recept: Snickers čokoladice bez dodanog šećera, ali i dalje divnog okusa

  Fitness recept: Snickers čokoladice bez dodanog šećera, ali i dalje divnog okusa

  Volite li Snickers čokoladicu? Donosimo vam recept za njenu fitness verziju, koja je ne sadrži dodani šećer, ali je ipak divnog okusa. Definitivno ćete se zaljubiti u kombinaciju mekanog biskvita, ukusnog nougat-a i hrskavog čokoladnog preljeva!

 3. Fitness recept: Pad Thai s piletinom i đumbirom

  Fitness recept: Pad Thai s piletinom i đumbirom

  Sanjate li o chillanju na nekoj egzotičnoj plaži i istraživanju lokalne kulture? Malo ćemo vam približiti egzotičnu destinaciju, na način da ćemo vam pripremiti najpopularnije jelo iz dalekog Tajlanda - Pad Thai s piletinom i đumbirom.

 4. Fitness recept: Kruh od tikvica s dozom proteina i čokolade

  Fitness recept: Kruh od tikvica s dozom proteina i čokolade

  Da li je slatki kruh jedan od vaših užitaka? Ovaj put vam donosimo ukusni fitness kruh od tikvica s dozom proteina, koji ima ugodan okus čokolade. Definitivno nemojte čekati, uživajte u njemu za doručak ili u zdravom snacku, koji će vam pružiti osjećaj sitosti!

 5. Fitness recept: Kuglof s makovim sjemenkama i višnjama, te dozom proteina

  Fitness recept: Kuglof s makovim sjemenkama i višnjama, te dozom proteina

  Volite li snackove s makovim sjemenkama? Tada će vam se sigurno svidjeti ovaj recept za kuglof od zobenih pahuljica i višanja s puno proteina. Osim jedinstvenog okusa, ima i jedan veliki plus - u fitness je verziji, koju će obožavati svi ljubitelji zdravog načina života. Idemo ga praviti!

 6. Fitness recept: Dalgona ledena kava obogaćena proteinom

  Fitness recept: Dalgona ledena kava obogaćena proteinom

  Napravite Dalgona kavu s nama, piće koje je postalo viralno na društvenim mrežama. Bit ćete zadovoljni s jednostavnom pripremom, a uz to ova ledena kava je izuzetno fotogenična!

Page