Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Kako smršavjeti

 1. 7 savjeta kako sagorjeti tjelesnu masnoću bez gubitka mišića

  7 savjeta kako sagorjeti tjelesnu masnoću bez gubitka mišića

  Želite li se riješiti suvišne masnoće, a da u isto vrijeme ne gubite mišiće i snagu? Morate imati pod nadzorom unos vode, proteina i ugljikohidrata, ali također biste trebali prilagoditi svoj plan treninga. U ovom ćemo vam članku dati 7 jednostavnih savjeta, kako bismo vam pojasnili vezu između vaše prehrane i treninga, tijekom smanjenja tjelesne masti.


 2. 8 mitova o mršavljenju koji ometaju vaše rezultate

  8 mitova o mršavljenju koji ometaju vaše rezultate

  Mršavljenje i redukcija masti zahtjevan je proces koji iziskuje vrijeme i strpljivost. Zato vam donosimo 8 mitova vezanih uz mršavljenje koji ne samo da mogu zakomplicirati put prema figuri iz snova, već i negativno utjecati na zdravlje. U članku ćemo vam predstaviti 8 mitova o mršavljenju i redukciji masti kojima sigurno ne biste trebali vjerovati.


 3. Genetika i njen utjecaj na rast mišića i gubitak kilograma

  Genetika i njen utjecaj na rast mišića i gubitak kilograma

  Jeste li ikad čuli da genetika utječe na rast mišića i napredak u vježbanju? Sumnjate li da se radi samo o mitu ili možda postoji djelić istine? Možda se iznenadite da se istina nalazi negdje u sredini. U ovom ćemo članku objasniti utjecaj genetike na rast mišića i raspodjelu masti.

 4. 6 grešaka zbog kojih ne vidite rezultate

  6 grešaka zbog kojih ne vidite rezultate

  Već dulje vrijeme bavite se vježbanjem, no rezultati su nekako izostali? Nažalost, nisu izostali bez razloga. Rezultati vrlo dobro znaju zašto se nisu pojavili, no ono što će vas utješiti jest to da to znamo i mi. Pogledajte 6 grešaka zbog kojih ne vidite rezultate.

 5. Trening biblija za žene: Sve što trebate znati o fitnessu

  Trening biblija za žene: Sve što trebate znati o fitnessu

  Trening biblija za žene: sve što trebate znati o fitnessu; ovo je vodič i uputa koja će vas uvesti u svijet fitnessa. Odgovorit će vam na pitanja koja se tiču svih aspekata zdravog lifestylea, poput plana treninga za žene, prehrane i dodataka prehrani.

 6. 7 najčešćih pogrešaka kod mršavljenja

  7 najčešćih pogrešaka kod mršavljenja

  Pokušali ste smršavjeti, ali niste uspjeli? Jedete li zdravo, redovito vježbate, ali težina vam se ne mijenja? Izbjegavajte pogreške koje vam onemogućavaju da izgledate bolje. U ovom članku ćete naučiti 7 najčešćih pogrešaka zbog kojih je gubitak kilograma u opasnosti.

Page