Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Prehrana i zdrav način života

 1. 8 stvari koje ne biste trebali raditi u teretani

  8 stvari koje ne biste trebali raditi u teretani

  Svi znamo što bismo trebali raditi u teretani, ali znate li što ne biste trebali raditi? Pogledajte popis od 8 stvari, koje ne biste trebali raditi u teretani. Inspirirajte se i budite zadovoljni brzim procesom i rastom mišićne mase i snage.

 2. 12 stvari koje koje morate znati prije nego što počnete izlaziti sa fitness curom

  12 stvari koje koje morate znati prije nego što počnete izlaziti sa fitness curom

  Gospodo, čeznete za tim da uz sebe imate partnericu sa savršenim tijelom koje će vas očarati čak i kada bude pokriveno u trenirci ili širokoj majici? Još prije nego što ju pokušate zbariti, zavirite u njezin svijet i pripremite se na to što donosi dejtanje s fitness curom. 

 3. Jaja i kolesterol-istina o hranjivim tvarima i konzumiranju jaja

  Jaja i kolesterol-istina o hranjivim tvarima i konzumiranju jaja

  Trebamo li jesti cijela jaja ili je bolje odvajati bjelanjak od žumanjka? O štetnosti žumanjaka je napisano mnogo činjenica, ali i besmislica. U našem članku ćete saznati potrebne informacije o jajima i kolesterolu, ali i o značaju konzumacije žumanjka i bjelanjka.


 4. 15 najpoznatijih nutritivnih mitova koji će vas iznenaditi

  15 najpoznatijih nutritivnih mitova koji će vas iznenaditi

  Jesu li uistinu sol, crveno meso, kava, jaja kruh nezdravi? Ne vjerujte svim informacijama koje pronađete na internetu već vjerujte znanstvenicima. Pročitajte 15 nutritivnih mitova koji će vas iznenaditi, ali za koje vjerojatno svi znamo.  

 5. Ketogena dijeta - istina o mršavljenju bez ugljikohidrata

  Ketogena dijeta - istina o mršavljenju bez ugljikohidrata

  Smršavite 2 kilograma tjedno bez napornog vježbanja. Zvuči primamljivo? Upravo to jamče firme koje prodaju proizvode za ketogenu dijetu. Međutim, je li takvo brzo smanjenje tjelesne težine korisno za zdravlje? Pogledajmo zajedno rizike, činjenice i mitove povezane s ketogenom dijetom!


 6. "E-brojevi” ili prehrambeni aditivi - jesu li doista opasni?

  "E-brojevi” ili prehrambeni aditivi - jesu li doista opasni?

  Imate li i vi tendenciju ne kupovati hranu samo zato što sadrži “e-brojeve”? Ne predstavljaju svi aditivi opasnost za naše zdravlje. Pročitajte o tome što su to aditivi i kakvu ulogu igraju kod proizvodnje prehrambenih proizvoda. 

Page