Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Fitness remen Three Combat - Chiba

Proizvođač: CHIBA

Fitness remen Three Combat je kožni fitness remen za vježbanje s profesionalnim pričvršćivanjem od nehrđajućeg čelika. Koristi se za podršku, fiksiranje i zaštitu leđa i jezgre prilikom izvođenja vježbi s velikim utezima. Isprobajte ga prilikom izvođenja mrtvog dizanja, čučnjeva ili dizanja utega.  

 

 
Posebna cijena   370,00 kn Standardna cijena   0,00 kn Poštarina 29.00 kn

Fitness remen Three Combat - kožni remen za vježbanje s jedinstvenim učvršćivanjem od nehrđajućeg čelika za stabilnost leđa i jezgre tijela za vrijeme treninga

Fitness remen Three Combat je jedinstveni kožni remen za vježbanje s profesionalnim učvršćivanjem od nehrđajućeg čelika. Njegov glavni zadatak je podrška, fiksiranje i zaštita kralježnice zajedno s jezgrom tijela za vrijeme izvođenja vježbi s velikim utezima. Remen je idealan ne samo za vrijeme izvođenja mrtvog dizanja, čučnjeva ili hip thrusts, već i za vrijeme izvođenja različiti vježbi dizanja utega. Debljina remena je 1 cm, a širina 9,5 cm.

 

Kako odabrati pravu veličinu remena?

VeličineSMLXLXXL
Opseg struka65 - 86 cm74 - 94 cm85 - 106 cm95 - 115 cm105 - 125 cm
Recenzije korisnika

Fitness remen Three Combat - Chiba

Write Your Own Review
Vaša ocjena:Fitness remen Three Combat - Chiba
Vaša ocjena
Distributer
364
Vrsta proizvoda:
dodaci
EAN
4250637146909
Glavna kategorija

Upozorenje:

Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Pitanja kupaca

Fitness remen Three Combat - Chiba

Napišite pitanje
Napiši odgovor