Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

L-Karnitin TABS 100 tbl - Gym Beam

Proizvođač: GymBeam
Ocjena:
91 %

L-karnitin je jedan od najpopularnijih prirodnih fat burnera na svijetu. Učinkovita je pomoć kod sagorijevanja i uklanjanja masti, a također pomaže kardiovaskularnom sustavu, povećava snagu i regeneraciju organizma. Preporučujemo ga onima, koji žele učinkovito ukloniti nepotrebne kilograme.

U skladištu
Posebna cijena   86,00 kn Standardna cijena   0,00 kn Poštarina od 29.00 kn
(dostava BESPLATNA ako naručite iznad 299.00 kn)

L-karnitin je jedan od najučinkovitijih fat burnera, koji osim mršavljenja poboljšava i kardiovaskularni sustav, snagu i regeneraciju

L-karnitin je prirodna tvar, koja ima važnu ulogu kod uklanjanja masti i kod produkcije energije u organizmu – zahvaljujući tomu se smatra jednim od najučinkovitijih prirodnih fat burnera. Ova tvar je ključno važna za život, neophodna za transportni sustav, koji transportira masne kiseline u stanične mitohondrije, gdje nastaje njihovo sagorijevanje. Ovaj proces se odvija na principu da se masne kiseline za vrijeme sagorijevanja masti mijenjaju na energiju, koja se može iskoristiti za vrijeme treninga. L-karnitin nije važan samo za sagorijevanje masti, ali i za kardiovaskularni sustav, snagu i regeneraciju. Osim toga spriječava tvorbu mliječne kiseline i ublažava umor organizma.

 

l-karnitn karnitin tabs

 

L-karnitin su izumjeli ruski znanstvenici 1950. godine a od tada se smatra jednom od najučinkovitijih metoda za poboljšanje snage, sagorijevanja masti i regeneracije između treninga. Zbog ovih razloga je postao osnovni prehrambeni dodatak za sportaše, atletičare, kulturiste, ali i uobičajene ljude, koji se trude ukloniti nepoželjne kilograme i brinu se o svome zdravlju. Iako je uzimanje ovog prehrambenog dodatka najučinkovitije uglavnom za vrijeme treninga, nije stimulans, i zato se može uzimati i navečer. 

 

Što o L-karnitinu govore istraživanja?

Istraživanja su pokazala, da kombinacija L-karnitina, naravno samo kao prehrambenog dodatka – ne kao nadoknada prehrane, uz bilo koju tjelesnu aktivnost, uzrokuje gubitak prekomjernih kilograma i poboljšava tjelesnu težinu. Rezultati testova su upozorili na činjenicu, da L-karnitin ubrzava sagorijevanje masti iz prehrane, a također smanjuje osjećaj gladi.

 


 Želite znati o karnitinu više? Pročitajte članak L-karnitin i njegovih 11 odličnih nuspojava.


 

Komu je L-karnitin namijenjen?

O obzirom da L-karnitin služi kao aktivni sastojak kod sagorijevanja masti, namijenjen je svim ljudima, koji žele ukloniti prekomjerne kilograme. Pogodan je također za sportaše za povećanje energije i snage. 

 

L-karnitin i njegove prednosti

  • sadrži čak 2000 mg L-karnitina u jednoj dozi
  • oblik tableta – jednostavna aplikacija proizvoda
  • veoma dobra apsorpcija
  • učinkovito sagorijeva masti i producira energiju
  • povećava snagu sportaša
  • poboljšava zdravlje kardiovaskularnog sustava
  • poboljšava regeneraciju i ublažava umor organizma

   

Sastav

L-karnitin tartrat, mikrokristalna celuloza, dikalcij fosfat, magnezijev stearat, karboksimetil celuloza.


Doziranje

Preporučujemo uzimati 2 tablete 1-2 puta dnevno.

 

Tabela nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti1 doza (2 tablete)
L-Karnitin tartrat 2000 mg
Recenzije korisnika

L-Karnitin TABS 100 tbl - Gym Beam

Write Your Own Review
Vaša ocjena:L-Karnitin TABS 100 tbl - Gym Beam
Vaša ocjena
Product detail
Bruto težina kg
Neto težina kg
visina cm
širina cm
dužina cm
EAN
HS Code
Kategorija
Pitanja kupaca

L-Karnitin TABS 100 tbl - Gym Beam

Napišite pitanje
Napiši odgovor