Masažni pištolj Black - Climaqx

Ocjena:
100 % of 100
100 % (6)
Proizvođač: Climaqx

Masažni Pištolj Black je jedan od inovativnijih regenerativnih alata za fitness. Motor pištolja s visokim performansama omogućava da uklonite napetost mišića i istovremeno doprinosi boljem protoku krvi u mišićima. Masažni pištolj uključuje 4 masažne glave, koje će vam pomoći da si priuštite savršenu masažu pojedinih dijelova mišića. Zahvaljujući 20 razina brzine, masažu možete prilagoditi sebi i tako regulirati proces regeneracije mišića.

 

U skladištu
139,95 EUR

Masažni pištolj - inovativno fitness pomagalo za savršenu regeneraciju i opuštanje mišića

Masažni pištolj je inovativno fitness pomagalo za kvalitetnu masažu mišića u udobnosti vlastitog doma. Masažni pištolj pokreće motor visokih performansi od 3200 obr/min, što garantira maksimalnu učinkovitost u uklanjanju napetosti mišića. Također uključuje 4 jedinstvene masažne glave, koje masiraju individualne dijelove mišića i tako pridonose boljem protoku krvi u mišićima.

          

Zahvaljujući 20 razina brzine možete lako prilagoditi intenzitet masaže. Ovisno o odabranoj brzini, trajanje baterije je do 5 sati. Uz to, masažnim pištoljem je jednostavno rukovati i ima praktičan LED zaslon. Protuklizna ručka osigurat će maksimalnu udobnost i sigurnost tijekom masaže. Masažni pištolj je pakiran u praktičnu torbu koju možete nositi gdje god želite. Pakiranje uključuje punjač.

                             

Tehničke specifikacije 
Maksimalna brzina: 3200 obr/min
Baterija punjiva
Battery Life do 5 sati (ovisno o odabranom intenzitetu)
Značajke 20 razina brzine
Dodaci 4 različite masažne glave, punjač, praktično pakiranje 
Razina glasnoće 44-65 dcb  (ovisno o odabranom intenzitetu)
Težina 1,2 kg

                                            

Kako koristiti masažni pištolj?

Punjenje:

 • Prije prve upotrebe proizvoda bateriju trebate potpuno napuniti, što traje 6 sati. Jednostavno punjač priključite u standardu električnu utičnicu, zatim drugi dio punjača priključite u priključak za punjenje baterije, koji se nalazi na dnu ručke masažnog pištolja, također na tom mjestu se proizvod može uključiti i isključiti.
 • Nakon što ste pištolj stavili puniti, LED traka na ručki će početi treptati zeleno, što znači da se baterija puni. Čim LED traka prestane treptati i ostane zelena, baterija je potpuno napunjena.
 • Baterija se može puniti u bilo kojem trenutku i na bilo kojoj razini baterije (ako još nije potpuno napunjena).
 • Prosječno trajanje baterije je približno 4-6 sati, ovisno o odabranoj brzini programa masaže i primijenjenom pritisku masiranja tijekom uporabe.
 • Nakon svakog punjena isključite punjač iz električne utičnice.
 • Da biste izvukli bateriju, pritisnite plastični gumb smješten na osi drške (baterije) i ventilacijskog otvora za hlađenje pištolja, a zatim oprezno i umjereno izvucite ručicu baterije. Spojite ručicu baterije na masažni pištolj jednostavnim pomicanjem ručke natrag u isti položaj koji je bio i kad ste ručicu izvukli.

                        

Upotreba:

 • Odaberite željenu masažnu glavu i umetnite je. Provjerite je li masažna glava pravilno postavljena.
 • Na dnu ručke pronaći ćete prekidač za status "ON" i "OFF", koji trebate prebaciti u položaj "ON".
 • Kad je uređaj uključen, LED traka na ručki zasvijetlit će zeleno, a LCD zaslon na uređaju će se uključiti.
 • Da biste pokrenuli masažni pištolj, pritisnite srednju crvenu tipku na LCD zaslonu.
 • Pomoću tipki + i - na LCD zaslonu odaberite željeni intenzitet (brzinu) unutar razina brzine 1-20 .
 • U desnom dijelu zaslona se nalazi numerička ljestvica do 100, koja pokazuje napunjenost baterije. 100 označava potpuno napunjenu bateriju.
 • Masažni pištolj koristite samo na suhim dijelovima tijela unutar potrebnog pritiska i intenziteta. Masirajte željeno područje oko 60 sekundi, a zatim lagano prijeđite na sljedeći dio tijela.
 • Kad želite zaustaviti i završiti masažu, ponovno pritisnite srednju crvenu tipku na LCD zaslonu.
 • Na dnu ručke pronaći ćete prekidač za status "ON" i "OFF", prebacite ga u položaj "OFF" i proizvod će se potpuno isključiti.
 • Zatim nježno izvucite masažnu glavu.
 • Nakon upotrebe masažnog pištolja, površinu uređaja i upotrijebljenu masažnu glavu malo obrišite vlažnim ručnikom i osušite mekom krpom.                         

 

Masažne glave:   

 • Fork masažna glava: Obično se koristi za opuštanje i masažu dugih i uskih mišića koji su, na primjer, u području kralježnice - mišići kralježnice. Moguća je i pažljiva i spora masaža područja vrata, Ahilove tetive ili potkoljenice.
 • Bullet masažna glava: Zaobljena glava pomaže kod intenzivnije i dublje masaže mišića. Masažna glava pogodna je za masiranje i aktiviranje okidačkih točaka.
 • Flat masažna glava: Pogodna je za masažu cijelog tijela, posebno područja s ravnim mišićima i oko osjetljivih i koštanih područja. Pogodna je za masažu mišića leđa i ruku.
 • Adze masažna glava: Zahvaljujući manjem udarnom području, masažna glava će masirati teško dostupna mjesta kao što su vratna kralježnica, dlanovi ili stopala. Pogodan je i za masažu leđnih mišića. Budite oprezni s vratnom kralježnicom, koristite manji intenzitet, masirajte nježno i polako.

  

Jamstvo    

Jamstvo na proizvod traje 2 godine od datuma kupnje i istječe u sljedećim slučajevima:

 • Šteta nastala slučajnim, nepravilnim rukovanjem, nepravilnom uporabom ili transportom.
 • Proizvod podvrgnut neovlaštenom popravku ili neovlaštenom rukovanju.
 • Proizvod se nije koristio prema upustvu.
 • Šteta premašuje cijenu proizvoda.
 • Kvarenje isporučenog proizvoda zbog nepravilnog skladištenja, uporabe ili čišćenja.
 • Ako niste dostavili datum kupnje.

 

Upozorenje 

Razgovarajte sa svojim liječnikom prije upotrebe proizvoda, posebno ako imate zdravstvenih problema, ako imate stalnu akutnu ili kroničnu bolest, ako ste trudni ili ste imali promjene sa zglobovima. Proizvod je namijenjen samo odraslima. Ne upotrebljavajte masažni pištolj na zglobovima, glavi ili drugim koštanim dijelovima tijela. Nakon uporabe mogu se pojaviti modrice. Čim osjetite nelagodu ili bol u masiranom području, odmah prestanite koristiti proizvod. Držite kosu ili bilo koji dio tijela podalje od pokretnog dijela uređaja i ventilacijskog otvora na stražnjoj strani motora kako biste spriječili stezanje. Nemojte umetati nikakve predmete u ventilacijske otvore za hlađenje na stražnjoj strani motora. Uređaj nije namijenjen za upotrebu pod vodom, čak ni u opasnim uvjetima gdje postoji rizik da voda može ući u unutarnji sustav, na primjer kroz rupe za hlađenje motora. Uvijek izbjegavajte bilo kakvu mogućnost da voda uđe u proizvod. Proizvod čuvajte i koristite dalje od tekućina i izvora topline. Koristite samo punjač priložen u pakiranju proizvoda. Prije svake uporabe pažljivo provjerite uređaj. Ne ometajte rad proizvoda ni na koji način. Uređaj nemojte pokretati niti puniti bez nadzora. Nemojte rukovati proizvodom na bilo koji opasan način koji bi mogao oštetiti proizvod ili ozlijediti korisnika. Nemojte uklanjati vijke niti pokušavati rastaviti proizvod. Nakon neprekidnog rada od jednog sata, isključite proizvod i ostavite ga pola sata da miruje prije ponovne uporabe. Proizvod čuvajte na suhom mjestu, zaštitite od topline, vlage i direktne sunčeve svjetlosti.

Pojedinosti o proizvodu
EAN 4260558434092
HS tarifni broj 90191010: -- Elektrické vibračné masážne prístroje
Distributer GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Netto Težina 1.37 kg
Broj komada po paleti 1 kom.
Broj komada po paketu 1 kom.
Bruto težina 1.37 kg
Dužina 33.00 cm
Širina 22.00 cm
Visina 10.00 cm
Proizvedeno EU
Vrsta proizvoda: dodaci
Glavna kategorija Masažni pištolji
Ostale kategorije Oprema
Pomagala za rehabilitaciju

Upozorenje:

Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Recenzije korisnika Masažni pištolj Black - Climaqx
Write Your Own Review
Vaša ocjena:Masažni pištolj Black - Climaqx
Vaša ocjena
Variants Cijena U skladištu
single_variant 139,95 EUR
do 5 kom na zalihi
Pitanja kupaca
Napišite pitanje
Napiši odgovor