Sportska torba za hranu 6 Meal Cooler Bag - Performa

0%
0% (0)
Proizvođač: Performa

Sportska torba za hranu 6 Meal Cooler Bag je prostrana torba za hranu sa 6 izdržljivih kutija od 700 ml za čuvanje vaših omiljenih fitness jela. Torba je izvrsno izolirana zbog kombinacije pjene i termo folije. Također, sadrži i 2 pakiranja gela za hlađenje, koji torbu pretvara u torbu za hlađenje. Torba ima remen, koji je prilagodljiv i može se ukloniti.

DUGOTRAJNO NEDOSTUPNO
Očekivana cijena 555,00kn

Sportska torba za hranu 6 Meal Cooler Bag - prostrana torba za hranu sa 6 prijenosnih posuda za hranu, koje će vašu hranu čuvati na odgovarajućoj temperaturi  

Sportska torba za hranu 6 Meal Cooler Bag je prostrana torba za hranu koja sadrži 6 čvrsto zatvorenih kutija za hranu od 700 ml. Kutije su izrađene od sigurne BPA plastike. Pogodne su za korištenje u mikrovalnoj i mogu se prati u perilici posuđa. U ovoj sportskoj torbi, temperatura hrane se održava zahvaljujući ultra izolaciji, koja je izrađena od pjene i termo folije debljine 8 mm. A u isto vrijeme, tu su i 2 pakiranja gela za hlađenje, koji, ako je potrebno torbu pretvara u rashladnu torbu. U prednjem dijelu torbe se nalazi prostrani džep, koji pruža dodatni prostor za pohranu. Stražnja strana torbe je opremljena džepom za shaker ili sportsku bocu. Torba ima remen, čiju veličinu možete prilagoditi, a možete ga i ukloniti.

    

Veličina

DimenzijeDužinaŠirinaVisina
Veličina (cm) 30,5 22,8 30,5
Pojedinosti o proizvodu
Glavna kategorija Torbe za hranu
Proizvedeno Sjedinjene Američke Države
Distributer GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Vrsta proizvoda: dodaci
Recenzije korisnika Sportska torba za hranu 6 Meal Cooler Bag - Performa
Write Your Own Review
Vaša ocjena:Sportska torba za hranu 6 Meal Cooler Bag - Performa
Vaša ocjena
Boja Cijena Posebna cijena U skladištu
Pitanja kupaca
Napišite pitanje
Napiši odgovor