Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Flexit Drink 400 g - Megabol

Proizvođač: Megabol
Ocjena:
61 %

Flexit Drink je prehrana zglobova i izvrsna prevencija za zaštitu zglobova, koja sadrži kompleksne spojeve, kao što su glukozamin, MSM, lecitin, hijaluronska kiselina, kolagen, v- plazma - potvrđeni aktivni sastojci za zaštitu, prevenciju i regeneraciju zglobova i hrskavice. Obogaćena je vitaminima kako bi podržala procese u koštanom tkivu.

Trenutno nije raspoloživo

Flexit Drink - prehrana zglobova i izvrsna prevencija u obliku napitka za zaštitu i regeneraciju zglobova i hrskavice

Flexit Drink je prehrana zglobova i izvrsna prevencija za zaštitu zglobova. Tijekom intenzivnog treninga, vaši su zglobovi izloženi izuzetno visokom preopterećenju. Ali sa sredstvom Flexit bit će vaše zglobove sigurnije, složeni spojevi im daju točno ono što im je potrebno. Vi tako možete izbjeći dugotrajni nevoljan odmor u slučaju ozljede.

  flexit drink megabol

 

Flexit Drink i njegovi aktivni sastojci

 • Proteinski kolagen (hidrolizat želatine) - prirodni je izvor peptida i samih aminokiselina koje se koriste u proizvodnji kolagena. Proizvod koristi najnapredniji enzimski hidrolizirani ZERO BLOOM materijal, koji je karakteristični rekordnom visinom biološke vrijednosti i asimilacijom. Kolagen pozitivno utječe na stanje zglobova, kose i noktiju.
 • Glukozamin - je aminokiselina čija je prisutnost potrebna za pravilnu funkciju zglobova. Prirodna količina glukozamina u tijelu se smanjuje u slučaju pretilosti i također s povećavanjem dobi. Konzumacija glukozamina sprječava degeneraciju zglobova, njihove ozljede, stimulira produkciju sinovijalne tekućine i smanjuje stvaranje strija. Kondroitin sulfat za zaštitu i regeneraciju hrskavica tkiva.
 • Hijaluronska kiselina - bitna je komponenta vezivnog tkiva, njezina odsutnost pogoršava rad zglobova i uzrokuje bore. Prisutnost hijaluronske kiseline poboljšava podmazivanje pojedinih zglobova.
 • MSM-P (Matrica biljnih sterolnih molekula) - je inovativni element koji se temelji na prirodnim sterolima. Uz to stimulira proces regeneracije hrskavice i sprječava upalu. Radi se o modernoj zamjeni metilsulfonilmetana (MSM).
 • Lecitin - je dio sinovijalne tekućine, poboljšava elastičnost i strukturu membrana.
 • V-plazma - je inovativna, tehnološki modificirana hidrolizirana plazma koja je supstrat za sintezu bjelančevina hrskavice i stimulira njezino obnavljanje.
 • Vitamini – podržavaju procese u koštanom tkivu (kalcij i magnezij) i sprječavaju procese degradacije prouzrokovane slobodnim radikalima.

  flexit drink megabol

 

Flexit Drink ai njegove prednosti

 • učinkovita prehrana zglobova
 • sadrži kompleks ovjerenih sastojaka
 • obogaćen je vitaminima
 • s brzom apsorpcijom
 • zaštita i regeneracija zglobova i hrskavice
 • poboljšava podmazivanje zglobova
 • služi i za prevenciju

 

Sastav

Kolagen hidrolizat, maltodekstrin, glukozamin sulfat, okus, regulator kiselosti- jabučna kiselina, kondroitin sulfat, hidrogen plazma globulin, biljni steroli, zaslađivači- (acesulfamK, natrij ciklamat, natrij saharin), lecitin suncokreta, hijaluronska kiselina, vitamin kompleks, bojilo E102


Doziranje

Jednu dozu 20 g (3 mjerice) razmutite u 250 ml vode. U slučaju prevencije uzimajte 10 g jedanput dnevno. Uzimajte uvijek ujutro na prazan želudac.

 

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti1 doza (20 g)
Energetska vrijednost 313 kJ / 74 kcal
Bjelančevine 10 g
Saharidi 8 g
Masti 0 g
Aktivni sastojci
Glukozamin sulfat 310 mg
Kondroitin sulfat 155 mg
MSM-P 100 mg
Lecitin 40 mg
V-Plasma 140 mg
Hijaluronska kiselina 20 mg
Kolagen hidrolizat 10000 mg
Vitamin C 38,4 mg
Vitamin B1 0,56 mg
Vitamin B2 0,72 mg
Vitamin B6 0,64 mg
Vitamin B12 1,28 mcg
Niacin 7,04 mg
Folna kiselina 176 mcg
Vitamin E 5,28 mg
Biotin 24 mcg
Pantotenska kiselina 4,8 mg
Recenzije korisnika

Flexit Drink 400 g - Megabol

Write Your Own Review
Vaša ocjena:Flexit Drink 400 g - Megabol
Vaša ocjena

Aroma

Product detail
Kategorija Prehrana zglobova
Pitanja kupaca

Flexit Drink 400 g - Megabol

Napišite pitanje
Napiši odgovor