Prijava
Alexandra Bring: Fitness modelka a úspěšná mama blogerka

Alexandra Bring: Kako je fitnes manekenka postala uspješna mama blogerica?

Trenutno su njezini profili na društvenim mrežama puni sadržaja o načinu života. No to nije uvijek bilo tako. Jeste li znali da je Alexandra Bring također bila jedan od uspješnijih fitnes modela?

Ova prelijepa žena rođena je 26. ožujka 1990. godine u Švedskoj. Međutim, pozornost javnosti počela je privlačiti tek 2012. godine i to svojom transformacijom. Godinu dana prije toga odlučila je promijeniti svoj život. Mršava partijanerka koja je vikende obično provodila grickajući nezdravu hranu i pijući alkohol polako se pretvorila u mišićavu fitnes manekenku čija je glavna strast postala zdrava prehrana i trening snage. No, cijela se transformacija nije dogodila u jednom danu, već se radilo o sustavnom i dugotrajnom poslu koji nije uvijek bio lak, što je potvrdila i sama Alexandra.

Kako izgleda trening fitnes modela Alexandre Bring

„U svijetu u kojem gledamo profile prelijepih ljudi na društvenim mrežama važno je znati da iza svake savršene slike stoji priča. Trebalo mi je mnogo godina da izgradim svoje samopouzdanje. Međutim, postoje i dani kada sumnjam u sebe i kada sam pod stresom jer mislim da ne činim dovoljno”, rekla je Bring tijekom svog fitnes putovanja.

Možda će vas zanimati i ovi proizvodi:

Prehrana i trening Alexandre Bring

Sa sve većim brojem pratitelja, Alexandri su se počele otvarati nove poslovne mogućnosti. Jedna od njih je primjerice njena kolekcija odjeće pod nazivom Bring Sportswear koja je prvenstveno namijenjena za vježbanje.

A kako je njen plan treninga zapravo izgledao? Kada je bila na vrhuncu kondicije, odlazila je u teretanu 5 puta tjedno naizmjenično trenirajući gornji i donji dio tijela. Počela je sa složenim vježbama sa slobodnom težinom, a završila s izoliranim vježbama na spravama. Kardio je uključivala tek povremeno jer ga nije obožavala. Što se tiče prehrane, Alexandra nije slijedila neki određeni način prehrane. Slijedila je uglavnom načela IIFYM dijete istodobno slijedeći pravilo 80/20 koje nalaže da se samo 20 % prehrane sastoji od manje prikladne, ultra prerađene hrane bogate šećerom i mastima. Ostatak jelovnika sastoji se od uravnoteženih, svježih i minimalno prerađenih namirnica.

Alexandra Bring i njena prehrana prema načelima IIFYM dijete

Rođenje dvije kćeri i transformacija njenog sadržaja na društvenim mrežama

Kako je vrijeme prolazilo, tako se mijenjala i njena svakodnevica. 2018. godine rodila je prvu kćer po imenu Lou, a drugu po imenu Tula dvije godine kasnije. Stoga ne čudi što ove mlade dame iziskuju 100 % njenog vremena, što je također povezano s promjenom sadržaja koji Alexandra objavljuje na društvenim mrežama. Fotografije iz teretane zamijenjene su slikama njene djece i svakodnevnih iskustava majke na puno radno vrijeme. Međutim, čak je i ovaj sadržaj njenim obožavateljima naizgled zabavan jer je njen Instagram profil u svibnju 2021. godine pratilo približno 572 tisuće ljudi. Ako želite saznati više o obiteljskom životu Alexandre Bring, trebali biste pogledati njen blog ili kanal na YouTubeu gdje objavljuje vlogove. Međutim, oni su na švedskom jeziku što mnogima može predstavljati prepreku.

Jeste li već čuli za ovu prelijepu ženu? Ako jeste, volite li više njen fitnes sadržaj ili objave o njenom zaposlenom životu majke? Podijelite svoje mišljenje s nama, a ako vam se članak svidio, svakako ga podijelite sa svojim prijateljima.

Izvori:

[1] Alexandra Bring: The Swedish Fitness Sensation – https://bodyhealthmag.com/alexandra-bring-the-swedish-fitness-sensation/

[2] Švédská fitness královna Alexandra Bring může být inspirací pro mnoho žen – https://refresher.cz/77209-Svedska-fitness-kralovna-Alexandra-Bring-muze-byt-inspiraci-pro-mnoho-zen

[3] Alexandra Bring – https://buzzlearn.com/alexandra-bring/

[4] Alexandra Bring Net worth, Age, Bio, Height, Wiki, Facts – https://trendcelebsfacts.com/alexandra-bring/#fact

[5] ALEXANDRA BRING NET WORTH – https://www.idolnetworth.com/alexandra-bring-net-worth-124856

[6] Personal blog – http://alexandrabring.se/

[7] Alexandra Bring – https://www.greatestphysiques.com/female-physiques/alexandra-bring/