Slastan recept: Čokoladni fitness brownies

Brownies spadaju među čokoladne kolače koji su popularni širom cijelog svijeta. Upravo ste uzdahnuli da to nije ništa za Vas. Ne brinite se, sve što je nezdravo ima i svoju zdravu varijantu. Nudimo Vam fitness recept za brownies koji ćete zavoljeti jer u njegovom sastavu nećete naći mliječnu čokoladu, gomilu rafiniranog šećera niti brašno. Probajte recept za fitness brownies kojima nećete moći odoljeti.

        

Brownies bez brašna

Potrebno nam je:

       

Slastan recept: Čokoladni fitness brownies

   

Priprema:

Grah iz konzerve iscijedimo i temeljito saperemo. Dodamo sve sastojke i izmiksamo pomoću štapnog miksera kako bismo dobili glatku smjesu. Pripremljeno tijesto izlijemo na lim s dimenzijama 20 x 20 cm na koji prvo stavimo papir za pečenje.

                                                        

Kolač stavimo u pećnicu i pečemo otprilike 20 minuta na temperaturi 180°C. Nakon što se brownies ohladi, narežemo ga i serviramo sa svježim voćem, eventualno s jogurtom ili otopljenom vrućom čokoladom. Dobar tek.

     

Slastan recept: Čokoladni fitness brownies

    


KalorijeProteiniUgljikohidrati Masti
63 6 g 7 g 1 g

        

Slastan recept: Čokoladni fitness brownies

        

Koji je Vaš najomiljeniji fitness kolač? Napišite nam recept u komentar i pohvalite se također slikom. Ako Vam se recept za brownies svidio, podijelite ga sa svojim poznanicima i prijateljima.