Prijava
Web - Fermentované overnight vločky s orieškami a ovocím

Fitness recept: Fermentirana overnight zobena kaša s orašastim plodovima i voćem

Možemo razgovarati o temi doručka i njegovoj važnosti, ali svi najbolje poznaju sebe. Vi znate najbolje volite li doručkovati ujutro ili volite malo pričekati s ovim prvim obrokom u danu. Donosimo vam recept za fermentiranu overnight zobenu kašu koja je izvrsna u oba slučaja, uz to vam njena priprema neće oduzeti puno vremena ujutro, a njen okus možete kombinirati kako god želite! Tako praktično, ukusno i zdravo! I, što kažete? Pripremimo ju!

Sastojci:

Možda će vas zanimati i ovi proizvodi:

Postupak:

Pomiješajte zobene pahuljice u većoj zdjeli s kefirom i vodom. Ako je mješavina pregusta, dodajte malo vode. Pokrijte posudu tanjurom i pustite da pahuljice odstoje (fermentiraju) na kuhinjskom pultu 8 – 12 sati, idealno preko noći. Sutradan zobenu kašu zasladite sa zaslađivačem po želji i razdijelite ju u tri porcije. Dodajte narezanu jabuku i cimet u prvu porciju, liofilizirane jagode i kakao u drugu i ekstrakt vanilije i liofilizirane maline u posljednju porciju. U zobenu kašu također možemo dodati sjemenke, protein u oprahu ili orašaste plodove prema vašem ukusu i želji. Zobenu kašu poslužite odmah ili ju čuvajte u hladnjaku nekoliko dana. Tako jednostavno!

Fitness recept: Fermentirana prekonoćna zobena kaša s orašastim plodovima i voćem
Nutritivne vrijednosti po 1 porciji (ukupno 3 porcije)

Kalorije

Bjelančevine

Ugljikohidrati

Masti

279

11 g

44 g

8 g

Vjerujemo da će ovaj recept za fermentiranu overnight zobenu kašu ne samo pojednostaviti jutarnji ciklus, već ga učiniti i ugodnijim. Uljepšajte jutro svojim prijateljima i podijelite s njima recept.